Uppgradera Logic express 7 till Logic studio 8?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej!
En kompis till mig använder idag Logic express 7.1 på en mac mini G4. I morgon får han hem en mac mini C2D, men kan inte installera logic 7 på den, eftersom han inte har version 7.2 på skiva. Han tänkte då att det vore vettigt att köpa att köpa En uppgradering från Logic Express till logic studio för 2.795,00kr, och installera detta på intel-macen.

Frågan är alltså om det är möjligt att installera uppgraderingen från Logic express till logic pro på en mac som han inte kan installera logic express på? Får man precis samma paket då man köper uppgraderingen från express till studio som då man köper studio "native"?

Tvivlar på att det är samma eftersom man då skulle kunna köpa uppdateringen utan att ha programmet och komma billigare undan, så jag tror att han kommer få svårt att göra det så. Men det kostar ju inte jättemycket mer att köpa full version, eller LE8 som ligger på 1895 eller nåt sånt...

  • Medlem
  • Bollnäs
  • 2007-10-07 10:47

Det går nog alldeles utmärkt att uppgradera från LE 7.1 trots att det inte går att installera på maskinen. Man kan ju uppgradera från LE version 6 som definitivt inte funkar på nya Macar.

Men uppgraderingen måste ju ändå bygga på att programmet redan finns på datorn eller hur? Annars är det ju idiotiskt att köpa fulla versionen...
Och vad gäller LE6 går det alldeles utmärkt att installera på nya macar, bara det att det inte går att starta

1
Bevaka tråden