Frontrow hackar mycket

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Kävlinge
  • 2007-09-27 21:10

Är det bara för mig som frontrow hackar apa? Okej att animationen då man startar det är flashig och troligen rättså krävande men det är fan löjligt. Det kan ta flera sekunder från det att jag tryckt på fjärrkontrollen till att datorn reagerar, vilket gör att man trycker på fjärrkontrollen igen och igen och får tillslut se frontrow lagga fram och försvinna ett par gånger. Sitter på den vita 24" imacen med 2gb ram och nvidia-graffet, vill inte ens föreställa mig hur det flyter på macbooks om det flyter så här dåligt på min imac. Datorn i övrigt är hur rapp som helst. Tacksam för svar

Går slött som attan ibland hos mig också (MacBook, Core Duo, 2 GB RAM). Det är när den ska gå in i shared, men även ibland när man går in i valfri annan mapp. Jag installerade "Perian" för att få fler videoformat att fungera, men det verkar funka så där med t ex en mkv HD-video, hackar på sina ställen och det tog ungefär en minut innan filmen ens kom igång. :/ Öppnar jag samma fil i VLC kommer den igång direkt och hackar inte det minsta.
Gränssnittet är lite allmänt konstigt, ibland bara låser allt sig och det går inte att göra något förrän efter 10 sekunder då det "släpper" typ.
Synd att det är så segt för jag vill kunna använda FrontRow som mediaspelare sen när jag ska köpa en Mac Mini att ha som mediacenterdator.

Någon som vet nåt sätt att speeda upp FrontRow och något annat program som Perian, fast som fungerar bätre?

1
Bevaka tråden