Elgato EyeTV stöder numera SVT HD!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Elgato släppte nyligen en ny version av programmet EyeTV, som används för tvtittande för macen. Nya versionen 2.5 innehöll ett gäng nya funktioner b la stöd för uppspelning av h.264-material!

Det innebär att man t ex kan titta på SVT HD i marknätet där b la fotbolls-vm har sänts och OS i Peking kommer sändas. Fy f-n vad skönt att h.264 äntligen funkar "out-of-the-box" i EyeTV så man slipper allt meckande för att kunna se lite HD i marknätet.

EyeTV 2.5 är en Universalapplikation och funkar alltså både på PPC och Intel. Själv kör jag på en PowerMac dual-core 2.0 GHz och det funkar helt okej, även om det hackar till någon gång ibland. Elgato själva rekommenderar minst en Core 2 duo för HDTV i h.264.

Grymt, synd bara att inte vi andra i Sverige som har påtvingad tv-licens inte kan ta del utav detta pga att man inte bor i Stockholm.

EyeTV 2.5 verkar lida av samma problem som EyeTV 2.4. Nu är mottagningen sämre för vissa kanaler. Det löste Elgato i version 2.4.1. Samma typ av bug dyker upp igen?!

  • Medlem
  • 2007-09-30 21:57

Spelar det ngn roll vilken mottagare man har från elgato eller funkar alla att få in SVT HD med förutsatt att de är DVB-T och att man bor i mälardalen vill säga?

1
Bevaka tråden