Den 31 oktober - 1 november arrangeras årets upplaga av Nordic Macintosh System Administrators Meeting meddelar Tycho Sjögren. Kan vara väl värt att besöka - jag hade jättetrevligt förra året då jag presenterade uppbyggnaden av 99mac.

Ur deras pressrelease:

I år koncentrerar vi föreläsningarna under konferensen på Leopard och Leopard Server. Till vår hjälp har vi några av de stora i Macvärlden:

John de Troy, som förutom sitt jobb som Senior Consulting Engineer hos Apple ger ut den välkända Tips and Tricks For Macintosh Management. Det inte John vet om Macintosh Management är förmodligen inte värt att veta.

Steve Hayman, också han Senior Consulting Engineer hos Apple, är en oerhört duktig och underhållande talare. Missa inte honom!

Arek Dreyer, utbildare och konsult från Chicago, är en engagerande talare med mängder av djup kunskap.

Tommy Suto, från Handels i Göteborg, berättar om sina vedermödor med att inlemma Macar i ett Windowscentrerat nätverk.

Vi har också laddat upp med Nordens främsta Macexperter: Mark Turner, Viktor Glemme och Erling Tieg. De kommer att finnas till hands för informella samtal och kommer också att hjälpa till med att leda gruppdiskussioner. Alain Andrieux, som är Europeisk mentor för Apples certifierade utbildare, kommer också att finnas till hands.

Under konferensen kommer det att hållas två workshops. En om TimeMachine och en om att Integrera Mac OS X (Leopard) i blandade miljöer.

Liksom förra året är en annan viktig del kunskapsutbytet och kontaktskapandet mellan deltagarna.

I anslutning till konferensen arrangerar vi i är en utbildningsdag. Där kan du välja att öka dina kunskaper om AppleScript och Automator eller lära dig mera om Podcasting, speciellt Podcast Producer.

Idag har vi exakt lika många anmälda deltagare som vi totalt hade förra året. Med drygt en och halv månad kvar till konferensen är risken stor att vi kommer att få fler intresserade än vad vi kan ta emot. Om du inte redan anmält dej bör du göra det snarast för att vara säker på att få en plats.

Med bästa hälsningar

Tycho Sjögren
Du hittar mera information på http://macsysadmin.se