Enkelt bildgalleri

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Gissar på att det här är rätt forum för tråden.

Jag söker ett enkelt bildgalleri. Det ska va lika snyggt och enkelt gränssnitt och enkel administration som http://www.photofolio.us/ fast utan Flash så att så många som möjligt kan se.

http://gallery.menalto.com/ tycker jag mest är jobbigt stort och för avancerat för användningsområdet. Snabbt, enkelt och framförallt snyggt. Finns det någonstans därute?

http://www.99.se/projektstart/209264-tips-pa-bildgalleri-soekes.html?highlight=bildgalleri

http://www.99.se/php/93512-php-script-foer-bildgalleri.html?highlight=bildgalleri

http://www.99.se/internet/66772-bildgalleri-med-soekmoejlighet.html?highlight=bildgalleri

Sedan de trådarna skrevs så har jag börjat jobba med ett CMS som heter Joomla och lagt upp en demo-site som visar alla funktioner man kan få i det, bland annat bildgallerier.

http://cmsdemo.se > Tillagda > Bildgallerier Där visas Lightbox och Expose. (Det finns en länk till Gallery2 men den är väldans dåligt utfört, står på fixa-listan).

Det finns massa bildgallerier till Joomla och kopplingar till andra gallerier, se här: http://extensions.joomla.org/ > Galleries

Jag använder mig även av teman till Joomla från Rockettheme och dessa inkluderar flera bildgallerier, tex RokZoom (sept-juni) och Slimbox (maj-april) och Litebox (mars-osv), titta på deras demo-site http://demo.rockettheme.com/ och deras template-club http://www.rockettheme.com/.

Jag hänvisar i övrigt till mina svar i dessa tidigare trådar.

Senast redigerat 2007-09-02 13:31
1
Bevaka tråden