Bus problem

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har ett körpaket på 12 audiokanaler.
Dessa skickar jag till en Aux kanal via en bus (från utgångarna på respektive körkanal)
Jag tar emot bussen på auxkanalen som ingång.
Alla körkanaler samlas i Auxkanalen. MEN!!
Körkanalerna spelas både upp genom Aux kanalen och direkt till Output 1-2. Alltså dubbelt (dubbelt så hög volym).

Om jag solar Auxkanalen hör jag kören.
Om jag väljer mute på Auxkanalen så hör jag även kören då.

Snälla hjälp

<hårdvara>

vad sitter du med \ vad använder du
`felet' e vellan POST fader på dina AUX .. istället för PRE FADER?

-- går det inte att koppla bort bussen - så den inte går till master ut?

vi på humpan (tascam M-200serien) tappar av bussarna på jack
vi måste gå via bus för att få ut skiten på master-reglarna - så mastern behövs inte egentligen!

~~~~

ljud fader → assign bus 1,2,3,4 → master
1st. AUX: pre fader e tyst utan fader-uppdrag och kommer ut på ett jax
2nd AUX: post måste ha fader-gas och går till bussarna (+ ett ut jax) → master \ `dubblar upp' om man e `loop' sugen med reglar..

Senast redigerat 2007-08-10 03:41
Ursprungligen av Regenholz:

Har ett körpaket på 12 audiokanaler.
Dessa skickar jag till en Aux kanal via en bus (från utgångarna på respektive körkanal)
Jag tar emot bussen på auxkanalen som ingång.
Alla körkanaler samlas i Auxkanalen. MEN!!
Körkanalerna spelas både upp genom Aux kanalen och direkt till Output 1-2. Alltså dubbelt (dubbelt så hög volym).

Om jag solar Auxkanalen hör jag kören.
Om jag väljer mute på Auxkanalen så hör jag även kören då.

Snälla hjälp

testa att sätt busen till no output

1
Bevaka tråden