eyeTV hybrid + Nintendo 16bitars = sant?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Funderar på att köpa en elgato eyeTV Hybrid Analog/digital TV receiver och undrar ifall den fungerar till Nintendo 16bitar (SNES). Tänker nämligen använda min gamla mac mini som mediadator och skippa min gamla TV. Måste dock kunna spela guldkornen.

Någon som testat?

Vet att man kan spela nya spel på den utan fördröjning men hur blir det med de lådor som inte är plug-&-play?

Det är inte värre än att du rattar in rätt kanal på eyeTV'n.

(en annan, smidigare lösning är att köra en emulator på minin, och på så sätt ha mer eller mindre alla alla spel genom tiderna att välja på. men det är helt klart inte samma känsla.)

Har redan en emulator men vill gärna ha kontrollerna. Hittade dock en USBgrej som man kopplade in sina två kontrollen i för att sedan använda dem på datorn men är osäker på ifall detta fungerar på mac (köper hellre 1000 st hybrid än kör windows). Men tack för svaret!

USB-grejen bör funka, iom att den troligtvis bara är två USB-handkontroller med kontakter för SNES-kontroller istället för knappar. USB-handkontroller bygger generellt på samma standard, som stöds på macen. Finns det någon länk till vidundret?

tyvärr. såg den en gång för ett tag sen på tradera. den var vit.

köpte dock hybriden och märkte efter lite trix att det fungerade perfekt! så till alla som har något gammalt ruckel så är hybriden lösningen

1
Bevaka tråden