Trådlöst under installationen?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Malmö
  • 2007-08-03 15:12

Hej!

Står i BootCamps "readme" att man måste ha ett USB tangentbord för att kunna installera windows. Men är det någon som har det trådlösa BT tangentbordet och testat?

Har sett att många har problem senare med det trådlösa men märk väl att jag undrar om hur det funkar under själva installationen.

Tack på förhand.

  • Oregistrerad
  • 2007-08-11 12:41

Det beror på hur apples trådlösa fungerar. Vissa BT kan fungera i BT-USB Native mode, vilket betyder att BT emulerar ett USB tangentbord i hårdvara för kontakt med BIOS och således fungera för just installation av exempelvis windows... Detta är ju en förutsättning i windows världen. Men det är ju inte helt säkert att apple brytt sig om det då OSX skiter i windows

Men det är ju bara o testa, stoppa i din windows skiva i datorn, boota om, håll ner ALT tangenten, väl windows cd skivan och vänta.. Du kommer ju märka om det fungerar eller ej

Det funkar under installationen men datorn går inte att få att byta tillbaka till att boota med MacOS med BT bordet. Jag blev i alla fall tvungen att ansluta ett annat KB för att komma in rätt i uppstarten. I övrigt var det inga problem.

1
Bevaka tråden