Stockholm City bakom ridåerna

Tråden skapades och har fått 8 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Apple har tillsammans med Bonniertidningen Stockholm City tagit fram ett "bakom ridåerna" reportage där man får insikt i tidningsproduktion och den hårdvara/mjukvara som används. Naturligtvis är det Appledatorer som härskar på tidningsredaktionen.

Reportaget är en del av en marknadsföringskampanj där Apple visar hur deras produkter används i praktiken och vilka samarbetspartners på mjukvarusidan som verkligen fungerar i ett MacOS X-baserat system.

Läs hela Apple-reportaget:
http://www.apple.com/se/pro/publishing/stockholmcity/

Bleh.

Inte ett ord om innovativa SMS-lösningar... Fast det är klart, de driftas ju inte i OSX än...

shit vilka glömiga och fula "digitalkamerabilder" det var!!

otäckt, osexit, o-apple!

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-04-26 19:50

Utmärkt skrivet men tyvärr med tråkiga foton av mycket låg kvalitet.

Det var ett bra reportage. Visst, det kunde varit lite "snyggare" bilder, nu blev det mer av ett tidningsreportage, men det tar inte död på trovärdigheten och proffsigheten

Hoppas att fler företag vågar satsa på OS X-system, men tyvärr vågar nog inte så många eftersom man även blir "tvungen" att köpa Apple-datorer också. Man blir bunden till en hårdvaruleverantör och det är därför Apple har vissa problem idag, tror jag.

Man borde kanske påpeka tydligare att det är ok att köpa annan kringutrustning, t.ex. andra bildskärmar, än Apples dyra grejer...

  • Oregistrerad
  • 2003-04-27 15:32
Citat:

Skrevs ursprungligen av thorman
Bleh.

Inte ett ord om innovativa SMS-lösningar... Fast det är klart, de driftas ju inte i OSX än...

Vem vet, kanske flyttar över till osx på det systemet också? Så svårt kan det väl inte vara, macnytt kör ju sin sms tjänst på en mac.

/glemme (från abbes dator)

  • Medlem
  • 2003-04-28 12:58

Reportage? Läste vi samma text? Det var inget reportage, det var reklam. Den som lämnat ifrån sig något dylikt som en journalistisk produkt hade fått finna sig i att bli hårt struken om det inte var till en produktorienterad blaska.

Skulle tycka det var intressant att läsa en redogörelse för hur man gjort för att ge användarna distribuerade skrivbord - vilket man har, även om alla redigerare sitter på "sin" dator hela tiden fastän dom kan sitta på mer eller mindre vilken dom vill.
En klart intressant sak för lite större organisationer som använder samma sak på WinTel.

/Mattias

Citat:

Skrevs ursprungligen av Baron:
Reportage? Läste vi samma text? Det var inget reportage,...

Ja, ja, whatever...

1
Bevaka tråden