FileMaker bjuder in till utvecklarkonferens i Köpenhamn

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Magnus Schmiedtke på FileMaker Sverige bjuder in till utvecklarkonferens i höst. Troligen kommer 99mac finnas på plats och göra reportage.

Så här ser inbjudan ut:

Den 4-6 oktober 2007 är det dags för FileMaker Devcon Scandinavia III på Dansk Design Center i Köpenhamn. Konferensen startar torsdagen den 4 oktober kl 13.00 och slutar lördagen den 6 oktober kl 15.00

Flera samtidiga spår
Konferensen har två spår och vänder sig till både erfarna utvecklare och till dom som vill lära sig mer om utveckling i FileMaker. Konferensen är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om de nya funktionerna i den senaste versionen av FileMaker.

Workshops
Nytt för i år är att det är avsatt 3 timmar för workshops där några av de bästa FileMaker-expertena kommer att presentera en rad spännande problemställningar för att därefter i en workshops liknande miljö diskutera sig fram till lösningen. Här finns det givetvis plats för deltagarnas engagemang.

Anmäl dig nu och få 20% rabatt
Alla som anmäler sig innan den 31 juli 2007 erhåller 20% rabatt på konferensavgiften. Antalet platser är begränsat och vi förväntar oss en stor tillströmning så vi rekommenderar dig att anmäla dig redan nu. (Ordniarie konferensavgift är 4.500 Dkr exkl moms)

Träffa FileMaker
Vid årets konferens finns det ett officiellt tredje spår. Här är det FileMaker som står får arrangemanget och det vänder sig till dom som vill veta mer om FileMaker ur ett användar- och beslutsfattar-perspektiv. Få en förståelse för FileMakers många fördelar och varför man sparar pengar på att avända FileMaker som sin affärslösning. Detta evenemang, endast 4 oktober, är gratis och det ger dig som deltagare på Devcon möjlighet att träffa representanter från FileMaker för att diskutera olika ämnen.

Festmiddag
I konferensavgiften ingår morgonkaffe samt lunch på fredag och lördag. Dessutom ingår det en festmiddag på fredagen där alla hämtas med buss kl 18.00. Det blir 3 intensiva dagar där du får möjlighet att träffa likasinnade från hela Norden och utbyta erfarenheter.

Läs mer och anmäl dig på:
http://www.devconscandinavia.dk

Årets arrangör: FileMaker Center A/S
Initiativgrupp: Premium System AB, Atatiki AB, FileMaker Center A/S, FileMaker Inc

Det där kan jag tänka mig att åka på, någon som hänger på?

  • Medlem
  • Uppsala
  • 2007-07-12 08:07

Inte helt omöjligt, skulle vara kul att höra mer om den.

1
Bevaka tråden