ImageWell

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Tjena..

Är programmet gratis för en användare bara?

/manne

Näe, det är väl helt fritt att använda:

XtraLean Software grants you the right to install and use copies of ImageWell on
your computer(s).

[...]

You may use without limitation the product, while the product is in 'Free' mode.

http://xtralean.com/IWDownload.html

Okej tack.

Jag får det och fungera på ett konto men inte det andra.. Trodde det var ngn begränsning. Vet du hur jag kan lösa detta? Kan jag avinstallera allt som har med programmet och göra prova installera det på kontot som inte fungerade? Provat AppZapper och CleanApp utan att lyckas.

Har du några ideer?

Näe, jag har tyvärr inga idéer om detta. Du kanske kan titta på deras supportforum för att se om någon haft samma problem:

http://support.xtralean.com/viewforum.php?f=36

Ursprungligen av Adrian B:

Näe, jag har tyvärr inga idéer om detta. Du kanske kan titta på deras supportforum för att se om någon haft samma problem:

http://support.xtralean.com/viewforum.php?f=36

okej, tack.. förutom AppZapper hur kan man ta bort allt som har med ett program att göra? fins de filer som kan slinka igenom appzapper. finns det registerfiler som det finns under windows?

Ursprungligen av Emanuel L:

finns det registerfiler som det finns under windows?

Näe, det gör det så vitt jag vet inte. Har inte programmet haft något väldigt fuffens för sig (lagt skumma osynliga filer på konstiga platser) så brukar det räcka med att ta bort programmet och de filer som lagts till i ~/Library (och möjligtvis /Library).

jag kan starta imagewell3r271 men inte den nyaste...

faan. nu orkar jag inte mer. nu länkas man till ngn punkbuster-sida där det står ngt i stil med att du ska inte sno mjukvara haha. jag har bara försökt installera det..

ngt i stil med det dom skriver här:
http://support.xtralean.com/vt.php?t=3271&sid=5e623352ba5014a599ff33d4ef459aa5

men jag kan ju besöka sidan och dra ner programmet. så jag är inte helt bannad. bara från att kunna köra den senaste versionen.

jag får nog vänta till ngn annan version. hur faan ska man förklara detta till dom? dom kommer ju bara tror att jag har försökt sno ett program som dessutom är gratis.

1
Bevaka tråden