Hur justera CS: Source spelat via Crossover?

Tråden skapades och har fått 11 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2007-06-28 14:58

Hej!

Sitter med CS: Source, och hur jag än ändrar i grafiken i spelet, samt att jag testat lite olika kommandon vid uppstart av spelet, så verkar inget hjälpa. Det känns ryckigt och slött.

Har ni några tips? Sitter med en iMac C2D 2Gb, 256mb X1600, 20"

/Fredrik

Spel skulle jag rekommendera att du kör direkt under Windows mha Bootcamp.

  • Medlem
  • 2007-06-28 22:07

Njae...jo, jag förstår. Men jag vill snabbt kunna använda mina OS X applikationer "mitt i spelandet" så att säga. Ingen annan lösning? =P

/Fredrik

VMWare Fusion kanske?

hej!! sitter med en macbook o försöker lira cs över crossover.
men jag kommer in på steam o när jag klickar in på själva Cs slutar det funka jag ser snabbt sen blir det vitt i typ 3 sek sen ser jag cs i en ruta i ett hörn o skrivbordet ihopkladdat med en massa andra sakere på resten.. hur får man det o funka om ni förstår frågan ??

Förlåt om jag låter lite negativ broder_olle, men du kan inte spela så tunga spel på en MacBook. Den klarar inte det. Grafikkortet är för dåligt.

Vadå vanliga cs borde ju fungera fint, eller? Kräver inte direkt mkt men kör i bootcamp, spelar man så gör man väl

Jo, vanliga CS kräver i princip ingenting - det är gjort för HL1-motorn (utveckling av Q2-motorn). Men broder_olle vill spela CS:Source. Det är en modern motor som kräver ett riktigt grafikkort.

Och du man via Crossover så tappar du lite prestanda jämfört med om du lirar via Boot Camp.

Jag skulle rekommendera att prova via Boot Camp i första hand, fungerar inte det. Då finns det ingen möjlighet att få det att fungera via Crossover, VMWare Fusion, Paralells, m.m. (vilket spel det än må vara).

Har ni sökt på Internet efter andra som försöker spela CS:Source på en maskin med samma grafikkort som i MacBooken?

Jag har tråkigt den här lördagmorgonen, så jag kollade runt lite. Enligt en del forum/sidor så är det lönlöst att lira CS:S på en dator med Intel GMA 950 (samma grafikkort som i Mac mini och MacBook). Men en del sidor visar på att det iaf ska fungera, om än inte helt tillfredställande:

Påstår att det går:
* http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2427&p=4
* http://www.macworld.com/forums/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=491826&Main=477896

Het diskussion i ämnet:
* http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=92236
* http://www.tomshardware.com/forum/184037-33-intel-media-accelerator

OKe då har jag fått svar på min fråga tack tack:D

hej jag har spelat cs på min mac o varit på lan o så. Har spelat det genom crossover 30 dagars demo. Har laddat hem det två gånger och det har funkat båda men nu den tredje gången går det inte o jag kan inte komma förbi.. ngn som har ngt tips hur jag ska göra?? vill helst inte betala

Ursprungligen av broder_olle:

hej jag har spelat cs på min mac o varit på lan o så. Har spelat det genom crossover 30 dagars demo. Har laddat hem det två gånger och det har funkat båda men nu den tredje gången går det inte o jag kan inte komma förbi.. ngn som har ngt tips hur jag ska göra?? vill helst inte betala

Du menar att du vill utnyttja programmet men inte betala de få hundralappar det kostar? Jag tror inte du får några tips härifrån. Inte om jag känner det här forumet rätt.

1
Bevaka tråden