Små in-earlurar man kan ligga ner med

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej,

Jag är ute efter ett par bra lurar som man kan ha när man åker tåg/buss och vill luta sig med huvudet mot säng/stolsrygg/vägg eller hur man nu försöker sova. Alltså ett par som inte sticker ut ur örat utan är väldigt små/platta.

Jag har ett par Shure E4C nu och är väldigt nöjd med ljudkvaliteten. Jag hade inte tänkt byta ut dessa utan kan även tänka mig ett par lite sämre lurar, främst för talbokslyssning och sånt men det vore ju bra om de låter lite bättre än t ex originallurarna.

Är det någon som har några tips? Alla shures lurar verkar sticka ut ganska mycket. Kanske de där d-JAYS, de ser ganska platta ut. Någon som provat?

Bekvämlighet i första hand, ljudkvalitet i andra hand här.

teknikmagasinet har ett par för 99:-. jag brukar ha dem när jag ska sova, gött som fan att sova med musik. De känns knappt när man ligger ner så det är soft!

Ursprungligen av HenketheMan:

teknikmagasinet har ett par för 99:-. jag brukar ha dem när jag ska sova, gött som fan att sova med musik. De känns knappt när man ligger ner så det är soft!

De enda jag hittar för 99:- på www.teknikmagasinet.se är Uni tone SL-460PV.
http://www.teknikmagasinet.se/nydb/db.pl?template_file=link_product.html&link=Produktsok&artnr=110013
Vilka inte ser ut att vara in-ear (canalphones, vad man nu kallar dem). Vill ha ljudisoleringen som in-ear erbjuder för tåg och sånt.

De här
http://www.teknikmagasinet.se/nydb/db.pl?template_file=link_product.html&link=Produktsok&artnr=110415
ser ganska små ut. Nån som provat?

jag har också letat efter dem på internet, men dem finns inte där. det är en kampanj de har nu tror jag

1
Bevaka tråden