Ångrar 10.4.10, vill ha tillbaks 10.4.9, går det?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har precis fått min nya macbook pro, den körde automatiskt uppgradering när jag satt igång den första gången å installerade 10.4.10 utan att jag hann tänka till. Men jag måste ha 10.4.9 eller äldre p.g.a kompabilitet med andra program. Går det på nåt sätt utan att ominstallera alltihop.

nåt som vet nåt knep.

tack på förhand

Du kan inte avinstallera uppdateringen, istället får du installera Mac OS X på nytt. För att göra det använder du din Mac OS X-skiva. Eftersom din dator är ny är det en av de medföljande skivorna, vilken då oftast är grå med vit text på och heter något i stil med Mac OS X Install Disc. Du matar in skivan, startar om och håller inne C-tangenten så ska datorn starta från installationsskivan.

Då kommer du till en enkel guide där du bara behöver klicka dig igenom. Vid ett tillfälle dyker knappen Alternativ upp, tryck på den och välj "Arkivera och installera", se även till att kryssrutan för att behålla användarkonton är markerad. Då kommer bara systemmappen att bytas ut mot en ny, men program, användarkonton, inställningar och de filer du har kommer att vara kvar som de är.

Efter att installationen är klar startar datorn om och det är klart. Uppdatera om du vill till lämplig version av Mac OS X. Apple har alla mindre uppdateringar på sina support-sidor.

Tack! De va ju smidigt å funkade fint.

Grymt bra och tydligt svar!

1
Bevaka tråden