Cocktail 3.8 med nytt recept

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Nu finns svenska Cocktail med nytt recept!

Kristofer Szymanski meddelar att nya Cocktail 3.8 finns för nerladdning med över 100 nya och förbättrade funktioner. Programmet är helt omprogrammerat från grunden och bättre anpassat för framtida funktioner. Alla användare av Cocktail rekommenderas uppgradera snarast.

Programmet hamnar ofta på tio-i-topp listan över mest användbara program för Mac OS X tillsammans med kändisar som Transmit FTP, VLC, Skype och Stuffit Expander

Vad är då Cocktail? Det är ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som ger dig tillgång till en massa funktioner "under ytan" som annars bara kan ändras genom komplicerade terminalkommandon. Funktionerna är indelade i fem olika kategorier:

Diskar, Filer, System, Gränssnitt och Pilot.

Det sistnämnda är ett upprensningsscript som snabbar upp datorn och rensar bort eventuella korrupta filer som kan påverka datorns stabilitet. Pilot går att schemalägga exempelvis en gång i veckan nattetid så du slipper köra städningen manuellt.

Cocktail 3.8 är en Universal Binary och körs därför både på Intel och PowerPC macar. En enkel licens kostar $14.95 eller cirka 100kr.

Ladda ner & läs mer om Cocktail idag!

Gratis Cocktails till alla mac.se användare!
Japp - det stämmer. Kristofer och mac.se bjuder på en Cocktail licens värd ca 100kr till alla aktiva mac.se konton!

Du behöver inte göra någonting - din personliga licens med namn & serienummer kommer mailas ut till dig om ungefär en vecka.

För dig som är sugen på @mac.se epostadress och iDisk kan det vara smart att skaffa konto snarast så får du också en gratis Cocktail!
http://www.mac.se/registrering/

Mer information här: Sommarkampanj Cocktails till alla

Just den bild som visas är helt onödig i Cocktail eftersom det är launchd som sköter maintenece skripten och launchd är så pass smart att om datorn inte är igång när skriptet ska köras väntar den på att datorn ska gå igång och kör det då istället.

Med det har jag inte sagt att Cocktail är dåligt absolut inte. Det finns mycket annat godis i det programmet.

1
Bevaka tråden