AppleMac.se - Ny svensk Macblog

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Ännu en svensk Macblog öppnar dörrarna under det finurliga namnet AppleMac.se.

Bakom AppleMac.se finns Anton Johansson och Eric Martinsson och dom kallar sin skapelse "en blogg om Apple och Mac med lite skönare attityd". Vi frågade vad som skiljer deras inlägg från andra macsajter och fick svaret:

"Här ska personer som intresserar sig för Apple och deras produkter kunna hitta lite reklamfilmer, Apple-skämt och snyggaste iPod-fodralen. Dock fortfarande med en seriös framtoning, för även om många inlägg är om "mjukare" Apple-nyheter så blandas dessa med en hel del annat också. Allt som rör Apple passar in på bloggen. Framöver kommer man t.ex. kunna läsa intervjuer med en rad kända och okända personer som använder Mac. Först ut var Roger Johansson, som är en välkänd figur inom webbutvecklingsvärlden."

Vi frågade hur dom skulle kunna synas nu när antalet Mac och iPod bloggar plötsligt blivit rätt många: "AppleMac har aldrig haft som målsättning att bli Sveriges ledande Apple-blogg men ett skönt komplement till de andra ledande bloggarna."

Anton Johansson jobbar som professionell bloggare på Primelabs och Marknadsförare på GetUpdated Internet Marketing. Bloggar också på sin egen sajt Fyra nyanser av brunt.

Eric Martinsson driver idag en egen webbyrå vid namn Grebban Design. Ser sig som webbdesigner, designer och webbutvecklare som brinner för att följa webbstandarden - göra webben mer användarvänlig.

Om du besöker AppleMac idag kan du få läsa en intervju med Barbro "Babben" Larsson och hennes Macar!

http://www.applemac.se/

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2007-05-31 22:53

Bloggen verkar dock inte vara speciellt välbesökt eller nyhetstät för den delen.

Det måste vara jättetufft att komma in som ny blog när det finns så många sajter som konkurrerar om uppmärksamhet. Ge dom lite tid så får vi se vad som händer!

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2007-05-31 23:56

Tänkte faktiskt göra det och "stödbesöka" bloggen några veckor framåt, så får vi se vad som händer. Lite trist bara att någon av bloggarna tydligen småspammat Macfebers kommentarer med länkar till hemsidan..

Nåja, ingen är perfekt.

  • Medlem
  • Falkenberg
  • 2007-06-18 10:45

Håller med det är alltid kul med ny bloggar inom områden som intresserar. men varför denna inriktning på nyheter, saknar reportage, tips & trix etc. Detta skulle ge lite mer bredd och möjligheten att sticka ut lite i denna jungel av bloggar. Men som sagt det är alltid kul med nya sidor, best of luck!

1
Bevaka tråden