Uppgradera till 99.se Supporter idag!

Tråden skapades och har fått 121 svar. Det senaste inlägget skrevs .

Uppgradera ditt konto på 30 sekunder via SMS
Nu kan du uppgradera ditt 99.se konto och ge ett litet stöd till din favoritsajt.

Vi behöver verkligen ditt stöd för att driva sajten vidare och utveckla allt ni vill ha. Varje dag får vi nya önskemål, idéer och hjälpärenden - ge oss möjligheten att förverkliga allt!

<center>

</center>

99.se Supporter vänder sig till alla medlemmar oavsett om ditt huvudintresse är Mac, iPod, Musik eller Webb!

Det här får du!

 • Annonsfria och snabbladdade sidor.

 • Titeln Supporter i din profil - visa att du gjort ditt för sajten!

 • Större brevlåda: 1000 meddelanden istället för normala 100.

 • Tillgång till vår 99.se SupporterLounge™.

 • Priset är 30 kronor för 90 dagar.

Det här får vi!
Som Supporter betalar du 30 kronor genom att skicka ett SMS till oss. Pengarna går oavkortat till investeringar i sajten (exklusive avgifter för SMS-operatörerna). Du kan även betala med Paypal/kreditkort. Lyckas vi få in tillräckligt många supporters för sajten kommer vi kunna bygga en otroligt grym sajt som hela tiden uppdateras med det senaste.

Så här gör du!
Klicka på "Betaltjänster" i din inställningsmeny eller klicka här för att köra igång.

Följ instruktionerna och skicka ett SMS. Inom 30 sekunder är ditt Supporterkonto aktiverat. Tjänsten fungerar för närvarande endast med Telia, Telenor, Tele2Comviq, Tre samt Djuice

<center><a href="http://www.99.se/payments.php"><img src="http://media.99mac.com/images/supporter1.gif" onmouseover="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter2.gif'" onmouseout="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter1.gif'" onmousedown="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter1.gif'" onmouseup="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter1.gif'" height="86" width="314" border="0" alt="Bli supporter" /></a></center>

FAQ

Fråga: Ärligt talat - kan ni verkligen göra något vettigt med 30 kronor?
Svar: Man kommer inte långt med tre guldtior men om många ställer upp kommer det göra en enorm skillnad. Tänk på hur många som passerar igenom här på ett år och hur många nya medlemmar vi blir varje månad. Jag håller tummarna!

Fråga: Hur vet jag om jag antagit Supporterstatus eller ej? Står det någonstans, blir jag hindrad att logga in om jag inte är det?
Svar: Att bli Supporter är högst frivilligt! Det är ett sätt att visa uppskattning och ett stöd för framtida utveckling av vår gemensamma sajt. För att dubbelkolla om du har fått Supporterstatus klickar du här.

Fråga: Nu har jag betalat med er smidiga SMS funktion. När uppdateras ens status under avataren?
Svar: När du går igenom SMS betalningsrutinen kommer du se att den avslutas med "betalning mottagen". I samma sekund är du 99.se Supporter. Vi har byggt systemet så att du själv kan välja hur du vill bli "identifierad" utåt. Idag är du medlem och supporter men i framtiden kanske det kommer fler typer av konton och då vore det väl smidigt att kunna välja titel? Gå till kontrollpanelen - användargrupper. Välj den titel du vill använda just idag. (bild nedan)

Fråga: Vad händer med 99mac Plus och 99mac Pro?
Svar: Nu när vi blivit 99.se var det dags för en genomgång av våra tjänster och både 99mac Plus & Pro har försvunnit som status här på sajten. Man skulle kunna säga att Supporter är samma sak med lite annat upplägg.

Fråga: Jag har betalat 99kr för ett 99mac Plus konto!
Svar: Vi har gått igenom alla 99mac Plus inbetalningar för dom senaste 12 månaderna och uppgraderat konton till 99.se Supporter. Dubbelkolla här om ditt Supporterkonto är aktiverat.

Fråga: Jag har inte betalat 99kr för ett 99mac Plus konto - hur får jag Supporter status?
Svar: Skicka ett SMS enligt ovan så uppgraderas ditt konto omedelbums.

Fråga: Jag är mac.se användare - får jag Supporter status?
Svar: Japp, alla betalda mac.se konton är uppgraderade till Supporter. Dubbelkolla här om ditt Supporterkonto är aktiverat.

Fråga: Kan jag betala via kreditkort, bankgiro etc?
Svar: Kreditkort - ja genom Paypal kan du betala med kort. Bankgiro betalningar innebär manuell hantering av inbetalningar och med dessa småbelopp är det inte möjligt tyvärr.

Fråga: Jag skulle även vilja ha tjänsten xxxx som supporter - är det möjligt?
Svar: Ni känner mig - jag tycker inget är omöjligt. Servrar finns, kunskap finns och besökare finns. Det som vi har ont är tid och pengar. Bli supporter först (det är 30 spänn vi snackar om) och kom med kreativa förslag!

Fråga: Jag har varit supporter ett tag och samlat på mig fler än 100 PM, men nu tänker jag inte fortsätta betala, kommer det att försvinna PM för mig då?
Svar: Nope. Men du kommer inte kunna ta emot fler PM för din inbox är full!

Fråga: Jag har betalat 99 kr för Plus-medlemskap för hela 2007, om jag blir Supporter istället, räcker det ändå bara 90 dagar?
Svar: Nej, vi har redan förlängt din Supporterstatus till ett år.

Fråga: Är det en engångsbetalning eller kommer ni att fortsätta dra 30 kr varje kvartal automatiskt?
Svar: Det är en engångsbetalning. Du kommer få en liten påminnelse via epost innan kontot löper ut. Du kan dock skicka fyra SMS direkt och få ett års Support status. Systemet är "smart" och lägger till rätt tid så du behöver inte sitta och pricka rätt datum & tid vid förlängningar.

Fråga: Hur stor andel av SMS betalningen tar operatören?
Svar: Av dina 30kr går ungefär 40% bort i hantering av mellanhänderna tyvärr men å andra sidan får vi en väldigt smidig & helautomatiskt hantering av Supporterfunktionen. Betalar du via Paypal Kortbetalning når cirka 95% av din betalning oss.

Fråga: Mac.se konto kostar 450kr/år och då ingår 99.se Supporter. Vad ingår?
Svar: Mac.se har vi skapat som ett alternativ till dom amerikanska .mac tjänsterna. Vi erbjuder en @mac.se epostadress med 2GB lagringsutrymme och POP/IMAP-stöd. Egen hemsida med 250MB utrymme. Backupyta med iDisk-funktion och 500MB utrymme.

Allting drivs från oss 99mac-medlemmar från Sverige med egna Xserve G5 servrar placerade intill 99.se servrarna i Stockholm. Kolla om ditt @mac.se konto är ledigt här: http://www.mac.se/registrering/

Hego99 uppmärksammade mig på en liten bugg så ett tjugotal mac.se användare har inte fått sina 99.se Supporterkonton aktiverade.

Buggen beror på att vissa "användarid" ändrades vid sammanslagningen av 99mac/99pod till 99.se och då tappade mac.se kopplingen till 99mac kontot. Går igenom dom manuellt nu - klart inom 30 min!

Nu är jag klar med alla betalda mac.se konton - ville bara bekräfta det

Ursprungligen av Björnström:

Nu är jag klar med alla betalda mac.se konton - ville bara bekräfta det

Du glömde det viktigaste kontot...

 • Medlem
 • Göt-la-borg
 • 2007-05-12 00:00
Ursprungligen av Björnström:

Nu är jag klar med alla betalda mac.se konton - ville bara bekräfta det

Hittar inget Supporter på mitt konto....

 • Medlem
 • S.Sandby
 • 2007-05-12 16:57
Ursprungligen av Björnström:

Nu är jag klar med alla betalda mac.se konton - ville bara bekräfta det

Ingen Supporter-status här inte…

Operatören Tre rapporteras ha lite förseningar i sin sms-hantering just nu. Detta kan bidra till att ni inte får någon feedback på betalning direkt, sidan med informationen laddar om hela tiden. Men ni kan stänga den sidan, ert konto uppgraderas när smset kommit fram.

/M

Härligt att komma åt Loungen igen! Jag hängde nästan på låset. Drog iväg mitt supporter-SMS strax före 19:00 igår

Jag har också en liten tanke kring detta med att statusen inte uppdateras automatiskt under avataren. Går det att göra så att den uppdateras automatiskt om man inte har någon annan status angiven? Fast det kanske blir lite mycket bök?

Edit: Läste just FAQ:en och kunde stryka en fråga

Wunderbar.

Ursprungligen av mannen:

Wunderbar.

So.... Ich bin auch ein...Supporter !

Ursprungligen av Björnström:

Fråga: Hur stor andel av SMS betalningen tar operatören?
Svar: Av dina 30kr går ungefär 40% bort i hantering av mellanhänderna tyvärr...

Rejäl marginal där...

 • Oregistrerad
 • 2007-05-11 15:08

Jag fick mail om att jag är uppgraderad tills upporter tack vare att jag har plus medlemskap men jag tror inte mina konton är länkade sedan 99mac mergades till 99.se kan det fixas? När jag är inloggad som mig (MiBook84) så ser jag inte att jag har plus

MiBook, prova att logga ut och radera alla cookies som har med 99.se att göra.
Ditt konto ser helt ok ut och du är supporter om man tittar bakom kulisserna.

Kan upplysa om att Tres problem nu rapporteras vara lösta. Trekunder är välkomna att testa våran nya supporterfunktion.

/M

 • Medlem
 • International user
 • 2007-05-11 16:29

Riktigt smidigt!

Ja. Vad bra.

Ska nog ta och betala om någon dag eller så, tror inte att jag kan göra det idag, men kanske...

 • Medlem
 • Stockholm
 • 2007-05-11 17:13

sms-betalning fungerar väldigt smidigt, synd att så stor del försvinner bara...

edit: skumt, jag står inte som supporter..

edit2: björnström är alltid steget före..

Ni som precis betalat - glöm inte detta:

Fråga: Nu har jag betalat med er smidiga SMS funktion. När uppdateras ens status under avataren?
Svar: När du går igenom SMS betalningsrutinen kommer du se att den avslutas med "betalning mottagen". I samma sekund är du 99.se Supporter. Vi har byggt systemet så att du själv kan välja hur du vill bli "identifierad" utåt. Idag är du medlem och supporter men i framtiden kanske det kommer fler typer av konton och då vore det väl smidigt att kunna välja titel? Gå till kontrollpanelen - användargrupper. Välj den titel du vill använda just idag. (bild nedan)

 • Medlem
 • Munkedal
 • 2007-05-11 18:33

Tycker att detta upplägg med Supporter är bättre än det gamla Plus/Pro.

Jag som har mac.se konto var Pro innan och det skulle kunna tolkas som om jag var proffs på Mac vilket jag inte är. Trotts att jag lärt mig väldigt mycket på 99mac genom åren. Tack för det.:D

 • Medlem
 • Kungsbacka
 • 2007-05-12 00:34

Bara kollar....

...fick ett mail om att jag uppdaterats till supporter....men jag ser ingen skillnad??

 • Oregistrerad
 • 2007-05-12 00:56

Sådär. Betalade via paypal så försvinner inte så mycket på vägen...

Ursprungligen av mmmikael:

Sådär. Betalade via paypal så försvinner inte så mycket på vägen...

Kalas, tackar! Men logga ut och ta bort dina cookies, jag ser att dina inlägg blir knasiga.

/M

jag vill ha:
ĦAMMOK~

hellre istället för supporter-sticker + ett kallbackkonto på www.sonycreativesoftware.com

eh hööru -- om man ska\måste skylta med nåt under sin avatar vill jag inte ha appel inc i blodsförvantSkyltat

men detta e helt okay om det går att stänga av [supporter]visningen under egen profil

jag e med annars vet du!!!

Alright, får väl testa och se
Supporterstatusen kommer väl så småningom ^

Ursprungligen av Andreas Th:

Alright, får väl testa och se
Supporterstatusen kommer väl så småningom ^

Om du tänker på titeln är det en inställning du själv basar över.
http://www.99.se/1275214-post14.html

 • Medlem
 • Kungsbacka
 • 2007-05-12 09:22
Ursprungligen av Marcus K:

Om du tänker på titeln är det en inställning du själv basar över.
http://www.99.se/1275214-post14.html

Tack för den informationen........borde givetvis ha upptäckt det själv:cool:

Ursprungligen av Marcus K:

Om du tänker på titeln är det en inställning du själv basar över.
http://www.99.se/1275214-post14.html

Aight danke

Kan man få slippa klick-back banneret också? Jag tycker inte riktigt att det här var annonsfritt.

 • Medlem
 • Huddinge
 • 2007-05-12 15:43

Nu är jag också Supporter! Känns riktigt bra...

EDIT: Fick en idé precis - kan ni knacka ihop någon sorts supporter-counter så att det blir synligt hur många det är som är med och bidrar med pengar?

Ursprungligen av Redglittercoffin:

Kan man få slippa klick-back banneret också? Jag tycker inte riktigt att det här var annonsfritt.

Om du menar klickback-texten till höger så, visst.. den kan vi plocka bort. Vi funderade på att ta bort Apple-store -produkterna till höger också, men det blir lite tomt där då. Alternativet är att lägga något annat där för supporters... men frågan är vad det skulle vara. Några idéer?

Boris: Supporter-räknare är en rolig idé, får fundera vidare på hur vi kan lägga in den.

/M

Bevaka tråden