Projektstart - resesajt för affärsresenärer

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag hänger mycket på amerikanska http://www.flyertalk.com/forum/ som är ett gigantiskt forum för affärsresenärer. Egentligen passar sajten fin-fint även för andra resenärer men "stilen" vänder sig till den som har koll på sitt resande.

Det MÅSTE finnas en öppning för en liknande sajt i Sverige och jag har en liten kärngrupp från Eurobonus-delen av Flyertalk som gärna hakar på en ny sajt på svenska.

Men det kommer nog bli väldigt svårt att skapa en community från scratch om "avancerat resande" utan att dra till sig en massa backpackers som vill diskutera hostels. Inget ont om det (jag reser själv så) men dom hör inte hemma på denna sajt jag talar om. Funderar därför på namnet http://www.businessclass.se/ så att det tydligt pekar på fokus.

Flyertalk är fantastiskt för det dyker upp en massa tips & knep som verkligen gör att man reser bättre, billigare och roligare.

Igår körde jag en liten uppdatering och tog bort förstasidan. Har även installerat SEO-vänliga rubriker så att Google kan indexera bättre.

Funderar på att fokusera sajten endast kring ett enda aktivt forum:
http://www.businessclass.se/allmaent/

1
Bevaka tråden