eBay - hjälp!

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har problem med ett köp på eBay. Säljaren har förvisso levererat varan men vi har tjafsat rejäl senaste veckorna - han skriver följande som jag faktiskt inte fattar ett ord av eller hur jag kan lösa problemet:

dear friend im not mad i just would like to get the funds from pay pal if u could i would like that please drop the pay pal hold on the funds thanks

Vad jag kan se så har jag redan betalat medans han troligen hävdar att han inte fått pengarna ännu och att dom hålls kvar av PayPal, han syftar på att det är jag som kan släppa pengarna vidare till honom. Kolla min skärmdump till en kille som heter Todd, även han bör ha sett denna så jag fattar inte. Man kan inom 20 dygn låta ärendet gå vidare till PayPal som utreder vem som har rätt emn det känns ju lite väl invecklat.

Bilden finns på: http://home.mac.se/olle/ebayitems/PP.jpg

  • Medlem
  • Ängelholm
  • 2007-04-12 21:23

Ser normalt ut, ända tills sista raden. "This transaction is subject to a buyer complaint or a chargeback....."

Detta innebär att Paypal inte har betalat ut pengarna, då du har klagat? eller något liknande har inträffat (säger inte att det är så, men paypal verkar ha uppfattat det så).

Klicka på länken "resolution center" och se vad skojsigt som döljer sig där. Annars kan du sonika maila paypal och be dem släppa pengarna.

Bra pris för en FG20 med den gluggen

Jo priset 591 kronor med gluggen var bra, fint skick var det också - passade på att ropa in en till men utan glugg, fick den för 393 kronor... den är i en aningen bättre skick, tror jag. Här är dom:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130092049480&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=003
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=220097500942&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=012

1
Bevaka tråden