Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Saknas: Min andra minnes-plats

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • International user
  • 2007-04-04 04:19

Köpte nyss mer RAM-minne till min Powerbook G4 17" (1.0 GHz) men upptäckte då att en av mina minnes-platser (den som heter Reversed) inte verkar funka. Har bytt och testat med mitt gamla minne och bägge funkar i ena slotten och ingen i den andra.

Har någon varit med om nått liknande och vet om det kan finnas nått enkelt sätt att lösa det på? Datorn är över 3 år gammal och har bytt logik-kort en gång så det lär ju tyvärr inte gå på nån garanti.

90 dagars garanti på reparationer.
Men vad är dina först 5 tecken i ditt serienummer det finns ett ytbyggt garantiprogram för just detta problem. W8... nåt är det.

låter som en variant på det klassiska "död nedre ramslot", men jag trodde det bara figurerade på 15"arna (http://www.99.se/powerbook-macbook-pro/77693-doed-minnesplats-i-powerbook-15-a.html)
skummt.
lösningen är tyvärr antagligen ett lytt logik-kort igen

  • Medlem
  • International user
  • 2007-04-04 13:09

Ja, apple har ju ett Exchange Program för PB 15" med trasig minnesplats (se http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=303173 ), Men det gäller tyvärr inte min. Och reparationen skedde för mer än ett år sedan.

Tänkte att det kanske fanns någon annan lösning på problemet än att byta logik-kort som beläggning på kontakterna eller liknande. Hoppet är ju det sista som dör

1
Bevaka tråden