Tvkort som ej är gjort för mac på mac?

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej! jag har ett externt USB tvkort från leadtek som jag vill använda till min mac. Finns det något sätt att fixa drivrutiner för min hårdvara? Winfast USB Deluxe II, skulle va grymt om någon kunde tipsa om en sida där man kunde få instruktioner och mjukvara eller helt enkelt förklara för mig!
Har kollat om min hårdvara fanns med på eyetv´s val av hårdvara men min leadtek winfast USB deluxe II fanns ej med på listan.
Kan någon hjälpa mig eller måste jag helt enkelt köpa nytt tv kort?
någon som har något tips på en usb enhet till imac till en billig penning?:)

tack på förhand //filip

  • Medlem
  • 2007-03-27 23:31

Tips på billigt och bra TV-kort:

http://macworld.idg.se/2.1038/1.100634

tack, men vart kan jag i Sverige köpa det Tubestick'et?

  • Medlem
  • Båstad
  • 2007-04-10 15:28

Hej!
Jag har en Titanium PB g4 med 500 mhz processor, funkar det ändå? Skule behöva kolla på TV i Macen. Finns det något annat alternativ?

Ursprungligen av somsi:

Hej!
Jag har en Titanium PB g4 med 500 mhz processor, funkar det ändå? Skule behöva kolla på TV i Macen. Finns det något annat alternativ?

Problemet är du behöver USB2 för att det skall fungera. Vet fler som har stött på patrull med detta. Annars fungerar Terratecs lilla "cigarettpaket" med EyeTV-programvaran.

Jag har en Miglia TVMini med EyeTV som funkar kanon. Jag skulle dock vilja ha en med dubbla tuners och såg den här https://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=PINPCTVDIVST på datorbutiken. Den är VÄLDIGT billig den här veckan.

Jag är dock osäker på hur det är med drivrutiner i Mac OS. Fixar EyeTV att använda den eller måste man både ha drivrutiner och programvara? Jag vill minnas att jag var inne hos min granne med min MacBook för att kopiera lite filer, och testade att pluga in hans PC-USB-TV-pinne som bara fungerade direkt med EyeTV utan någon installation. Vågar man satsa för 449 + frakt?

1
Bevaka tråden