Program för att begränsa tiden vid datorn?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Borås
  • 2007-03-04 09:08

Hej, jag söker med ljus och lykta efter ett smidigt (gärna litet, t.ex. i menyraden) program som kan hjälpa mig att begränsa tiden jag spenderar vid datorn. Jag skulle vilja kunna knappa in t.ex. en timme och så räknar den ner åt mig. Om det finns något specialiserat program för det här antar jag att det finns någon lösning för t.ex. att begränsa användningen när tiden gått ut, men annars kan det duga att den bara tydligt uppmärksammar mig på att tiden gått ut. Någon som har något tips?

Jepp, leta här: http://www.versiontracker.com/php/search.php?mode=basic&action=search&str=timer&srchArea=macosx%7Cosx&x=0&y=0 (sökning på "timer")

Jag har sett ett par trådar om detta redan, men sökmotorn fungerar inte så bra idag så jag hittar inte dom just nu.

Senast redigerat 2007-03-04 15:02

http://www.pageaddict.com/ är ett Firefox-tillägg som man kan använda för att begränsa surfandet på valda sajter. Du kan ställa in att du bara får "slösurfa" 15 minuter per dag på t.ex 99.se och Aftonbladet.se men att det är ok att läsa Wikipedia i 30min per dag. Fungerar väldigt bra.

http://www.lumacode.com/macminder/
Mac Minder är det du söker!

Jap. Vet inte om ditt ändamål är detsamma som för mig och min partner, men vi har använt Mac Minder i flera år och det har effektivt reglerat vår (tidigare) okontrollerade dataspelskonsumption.

Vi ställde bara in det så, att hon kan mitt lösenord och jag kan hennes.

1
Bevaka tråden