Drupalfråga: _blank från menyn?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Då man lägger till en primary link i Drupal så öppnas den länkade sidan i samma fönster. Går det ställa in så att en länk i menyn öppnas i ett eget fönster (_blank)? Jag vill inte att alla primary links ska öppnas i ett eget fönster, bara en specifik...

Jag tror inte det går rakt av, kollade både i en 4.7-installation och en 5.0-installation. Men däremot är det ju inte otroligt att det finns nån modul som fixar det, finns ju en modul för vadsomhelst och lite till känns det som ibland

Men det borde inta vara så svårt att fixa för hand?

Eller via omvägar?
Du skulle t.ex kunna göra en drupal-post (som admin kan du ju göra post som innehåller all möjlig kod) som innehåller en omdirigering till en sida som öppnas i ett nytt fönster? Din primary link länkas sedan till den specifika drupal-posten?

Edit: Hur enkelt det är att fixa för hand beror iof lite på vilket Theme du kör med. Vissa Themes har sina egna sätt att hantera url:s. Och gör du en lösning som fungerar med ett Theme så behöver det inte funka med andra Themes... "Omvägen" borde dock funka i alla lägen?

Fullösningen är väl att hårdkoda länken direkt i temat om det är en fast länk som inte ska kunna ändras från admingränssnittet (men som sagt, det är en sista utväg).

1
Bevaka tråden