Digital Orchestrator Plus

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Norrköping
  • 2007-02-11 21:59

Tankade ner demon av den här http://www.voyetra.com/site/products/rp/downloads.asp
Uppföljare till Digital Orchestrator Plus. Det sög till i inspirationstarmen. Otroligt snabbjobbat program och funktionellt, på den tiden då det tog 15 sekunders copy/paste för att göra en hel technodänga. Jag blir ju lite sugen att gå tillbaka till det hårda stadiet med endast midisequencer i datorn. Men kanske man behöver lite audio också och massa effekter och vst och...äsch, nu blev det ju som vanligt...

Nu för tiden tycker jag Cakewalk Project 5 gör ungefär samma sak, lika fort, och har vst, audio och allt sånt. Snabbjobbat, menmenemenmen, saknar midi ut! Ahrrg. Jag har kunnat skrota de riktigt avancerade programmen då. Nu sitter jag fast i träsket mitt emellan snabb arbetstakt och behovet av massa funktioner. När kommer det kompletta programmet, där man kanske kan välja exakt vilka funktioner man vill ha i programmet så det inte blir så grötigt?

Gamla DOP har alltså fått en fortsättning. DOP var min första riktiga DAW, om jag minns rätt. Fick det när jag köpte ett Turtle Beach Pinnacle för länge sen. Ett ganska hyfsat program, förutom att jag minns att det var problem med att synka audio och midi.

1
Bevaka tråden