Någon som fortfarande använder Logic 5.5 på pc?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2007-02-11 01:07

Tjena!

Finns det någon här som fortfarande använder Logic 5.5 på pcn? Isåfall är det några större problem ni stött på vad gäller eran uppsättning av pluggar etc?

Hallå

Japp, en del strul är det;

Pluggarna i Korg Legacy får sina ljud utbytta (valt preset ändras) om man har en sådan kanal markerad samtidigt som man bläddrar bland presets på en annan plugg. Tvärt om också tror jag.

Korg padKontrol spökar till Logic ibland. När man ska öppna en wavefile eller välja Exs24 instrument så blir det ett fel. När detta inträffar får man göra två saker: Starta om Logic två gånger samt imellan ta bort .cfg filer i VstPlugIns som har fått storleken 0.

Man blir sugen på att köpa en Mac och uppgradera till Logic Pro. Men vad man läser så finns det problem med dagens system också.. fast kanske inte så här jobbiga

  • Medlem
  • 2007-02-22 00:36

Jobbar med Logic Pro 7 nu, jobbade innan med 5:an.. Och kan säga att det är enorm skillnad... Visst finns det fortfarande buggar, som i de flesta system av olika slag.
Men allt går mycket bättre, bytet till Mac från Pc gör ju så klart sitt också, men de har gjort bra saker i 7:an, väntar nu spänt på 8:an så att de förhoppningsvis kan fylla ut dem sista luckorna

1
Bevaka tråden