Strömförsörjning...skum info!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Under Macbook Pro tekniska info står det att man inte borde avnända datorn med nätadapter på över 3.000 meters höjd och inte ens transportera adaptern på över 10.000 meters höjd,
men what, hur ska man då kunna använda magsafe airlineadaptern på flyg som går 13.000 meter över marken? Och även om man skiter i att använda sin airlineadapter så kan man altså inte transportera sin vanliga nätsladd i flyget?

Antar att inga större explotioner kommer att ske, men det är ju lite motsägelsefullt att man ska använda magsafe airlineadaptern på flyg, men att man inte får mata datorn med ström på över 3.000 meter, måste vara tänkt för små modellflygplan!

Några förklaringar?

Vad som menas är nog att du inte ska använda adaptern på ett berg som är mer än 3000 meter högt. Inne i en flygkabin är ju tryck och temperatur inte som det vore utomhus på den höjden. Då skulle det inte vara speciellt komfortabelt att flyga....

  • Medlem
  • 2007-02-04 13:15

Då blir det trassligt när man får för sig att besöka det här stället...
http://www.cnn.com/2003/WORLD/asiapcf/south/02/12/everest.internet.ap/

Hehe, givetvis...i en tryckkabin är det ju lugnt förståss.

Jo, man ska nog inte sitta på everest och maila foton:D Där får apple komma med en lösning! Tänk på den enorma målgruppen!

1
Bevaka tråden