Bildshop/Nerladdningssystem ?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag söker ett system för automatiserad nerladdning av bilder. Handläggaren ska kunna ta emot en bildbeställning, lägga in bilden i systemet tillsammans med informtion om beställaren, därefter skall automatiskt ett mail gå iväg med en länk till ftp/http-nerladdning. Fördel är också om bilden finns att ladda ner ett visst antal dagar innan den automatiskt tas bort..

Det behöver ju inte fungera precis som ovan men ni kanske förstår vad jag fiskar efter. Nån som har nåt bra att rekommendera? Det bör vara körbart på OS X eller Linux, gärna Open Source.

http://gallery.menalto.com/ I gallery2 finns en Cart, så en kund kan lägga bilder i en korg. Open source, php, mysql-lösning. Du behöver en webbhost med Safe Mode Off.

Mer info:
Medföljande modul: http://codex.gallery2.org/index.php/Gallery2:Modules:cart
Användarutvecklad modul som bygger på den ovan, som innehåller två Paymentprocessorer - Paypal och Email: http://codex.gallery2.org/index.php/Gallery2:Modules:checkout

Missa inte hela lista med moduler som medföljer Gallery2 (om man väljer "Full"): http://codex.gallery2.org/index.php/Gallery2:Download

Senast redigerat 2007-01-27 03:44

Det finns även flera open source ehandelslösningar som stödjer att handla digitala filer (tex bilder, program osv) och efter betalningen leverera en länk till kunden för att ladda hem filen som fungerar ett par dagar eller så. Fler trådar här nämner tex VirtueMart (en extension till Open Source CMS'et Joomla) och OS Commerce.

http://www.virtuemart.net/
http://www.joomla.org/
http://www.oscommerce.com/

1
Bevaka tråden