Uppdaterad: Viktigt om mejl till info@99.se

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Just nu är det väldigt många som har mejlat till info@99.se och vi jobbar så hårt vi kan på att besvara allt. På grund av belastningen så kommer det att ta lite längre tid än vanligt.

Under tiden ber vi er som redan skickat in en fråga att inte mejla och fråga när vi tänker svara. Håll ut så återkommer vi så snart vi kan. Problem kring sammanslagningen av 99mac.se, 99pod.se och 99musik.se prioriteras för närvarande framför andra frågor.

Ni som ännu inte hunnit mejla, ta gärna en titt i tråden Buggrapporter först för att se om problemet du drabbats av redan är känt och under åtgärd.

Tillägg: Ni som ändå skickar mejl om kontoproblem. Ta med så mycket uppgifter som möjligt, vilka kontonamn som berörs, vilka e-postadresser ni kan ha använt vid registrering. Ju mer uppgifter vi har desto mindre risk att vi måste dubbelkolla med er.

Kan även påminna om att det är problem att logga in med Internet Explorer för tillfället. Fram till dess att det är löst rekommenderar vi att ni använder Firefox i stället.

Edit: kom just på att det kanske är lite dumt att ta den infon här, eftersom de som inte är inloggade inte lär hitta hit.

Har just insett att info@99.se inte är aktiv. Det är info@99mac.se som gäller fortfarande. Återkommer när det ändras.

Nu är vi äntligen i kapp. Alla som mejlat in de senaste dagarna ska ha fått svar. Med tanke på mängden mejl och tempot vi hållit finns det dock risk att något fallit mellan stolarna. I sådana fall får ni göra ett nytt försök.

Nu är info@99.se äntligen aktivt.
info@99mac.se, info@99musik.se och info@99pod.se kommer att styras om så att mejlen hamnar på rätt ställe även om ni använder de gamla adresserna.

Som Björnström skrivit i tråden om buggrapporter så kommer vi att installera ett nytt supportsystem för att effektivare hantera supportärenden.

Behöver den här tråden fortfarande vara klistrad?

Ursprungligen av ztaafen:

Behöver den här tråden fortfarande vara klistrad?

Nope, men vi har nog inte tänkt på det tidigare.

1
Bevaka tråden