Uppdatera din profil innan jul!

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Viktig information för dig som även har användarkonto på 99mac.se och/eller 99musik.se.

Om två veckor kommer vi ändra inloggningsrutinerna här på 99pod i samband med att vi börjar använda domänen 99.se med gemensam inloggning för alla sajter. Om du har ett konto på 99pod och/eller 99musik är det väldigt viktigt att du läser detta:

- Uppdatera din profil här på 99pod och försäkra dig om att din epostadress är korrekt och fungerar: http://www.99pod.se/profile.php?do=editprofile

- Dubbelkolla att dina användarkonton på 99mac och 99musik använder samma epostadress!!

- Kom ihåg att ditt konto automatiskt avaktiveras i samband med ändring av epostadresser, du måste klicka på aktiveringslänken som mailas till dig för att återaktivera kontot.

- Från den 18:e December stänger vi av möjligheten att registrera nya användarkonton på 99mac, 99pod och 99musik för att säkerställa att alla konton hinner aktiveras innan bytet till 99.se.

- Icke aktiva konton kommer raderas från våra databaser i mellandagarna innan övergången till 99.se!

Denna nyhet kommer uppdateras fortlöpande i takt med att mer information blir tillgänglig.

Om man har konton på båda sidorna men med olika användarnamn, vilket kommer bli det nya användarnamnet? Kommer profilerna med all historik att slås ihop bara eller?

Ursprungligen av scorpion:

Om man har konton på båda sidorna men med olika användarnamn, vilket kommer bli det nya användarnamnet? Kommer profilerna med all historik att slås ihop bara eller?

Det stämmer.

Medlemsregistreringen är inaktiverad nu här på 99pod. Vi räknar med att slås ihop till 99.se den 1/1 2007.

Hoppla, har jag varit med så länge utan att skriva något här?

Viktigt
Vi råkade skicka ut ett hundratal inaktiveringsmail till medlemmar som faktiskt redan var aktiva - dessa mail saknar en aktiveringslänk. Om du är en av dom drabbade ber vi om ursäkt för det inträffade, du kan strunta i mailet.

  • Medlem
  • 2007-01-06 18:35

Nu är det spännande, va... 99mac ligger redan nere.

Väldigt spännande. Och frustrerande.
Är inne på 99mac flera gånger per dag, och det här stör en av mina dagliga rutiner, men jag litar på att det blir superduperbra!

1
Bevaka tråden