Konstiga översättningar

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-03-28 00:54

Längst ner på sidan står det:

Citat:

Forum Rules:
Du får not skapa nya diskussioner
Du får not skapa nya inlägg
Du får not bifoga filer
Du får not ändra dina inlägg

Går det att fixa?

När man skapar en nytt inlägg står det Browse på knappen till höger om Bifoga fil istället för Bläddra eller Sök fil.

Det finns massor med jobb kvar på översättningsfronten. Att översätta ett forum av denna dignitet är ingen lätt uppgift. Vi arbetar kontinuerligt på att få allt att bli färdigt, men det är inte lätt. Många ord och termer är näst intill ömöjliga att hitta i systemet.

/M

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-03-28 02:44

Det verkar som om ni kör vBulletin på Windows 200 Server. Går det inte att söka efter strängarna med Search and Replace eller något liknande verktyg? Knappen Go som är en vanlig gif (och förresten helt onödig) borde väl översättas till OK eller möjligen Gå. Eller varför inte Åk? Och Feedback skulle kunna vara Återkoppling eller Respons.

En sak till: forumet har fel inställning för tidszon. Det ska vara GMT +1. Det står "Senast ändrad av mondo65 den - 28th March 2003 kl. - 01:52" men det borde vara "Senast ändrad av mondo65 den 28 mars 2003 kl. 02.52".

Citat:

Skrevs ursprungligen av mondo65

En sak till: forumet har fel inställning för tidszon. Det ska vara GMT +1. Det står "Senast ändrad av mondo65 den - 28th March 2003 kl. - 01:52" men det borde vara "Senast ändrad av mondo65 den 28 mars 2003 kl. 02.52".

Tror att du själv kan ändra tidsformateringen i inställningarna för din profil.

/M

Vi har jobbat väldigt mycket med översättningar som en del av uppgraderingen av version 3.0. Som du förstår så jobbar vi alla heltid så det finns gränser för hur mycket tid vi kan lägga på 99mac.com (jag är uppe i ca 50 timmar på 2 veckor och Belak, Jon och Mats har också jobbat väldigt mycket).

Till dina frågor:

- Vissa ord går inte att översätta på traditionellt sätt (annars hade vi naturligtvis gjort det) eftersom dom är inbyggda i databaserna. Exempelvis vissa datum-strängar och vissa länkar. Du ser vilka det är - mycket av det som går att ändra genom "templates" är ändrat redan.

- Vid tillfälle ska jag försöka gå igenom databaserna för att översätta dom sista strängarna.

- Forumet håller rätt tidszon men vid importen av användare ifrån UBB fick alla tidszonen GMT som standard. Ändra i din profil så kommer alla tider bli rätt.

- Vid tillfälle ska jag gå igenom databasen och ändra så att alla automatiskt får rätt tidszon (för nya medlemmar är CET standard).

1
Bevaka tråden