Mer om Apple och Nike-samarbetet

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Tidigare i veckan rapporterade vi om att Apple och Nike hade inlett ett samarbete där man ges möjligheten att använda sin iPod nano med Nikes skor för att få information om tid, distans och fart mm vid löpning genom ett iPod+Nike kit.

Nu har det kommit ut liter mer information, och det är ett pressmeddelande på svenska Apples hemsida som bekräftar att Nike+iPod kit kommer att kosta 275 kr inklusive moms och det kommer att blir tillgängligt inom 60 dagar.

Nike har även designat speciella kläder som jackor, toppar, shorts och ett iPod nano armband för att göra helhetslösningen bättre. Det går inte att beställa kläderna till Sverige genom Nikes hemsidan, men förhoppningsvis tar någon återförsäljare in dom.

Igår dök det även upp en patentansökan på internet som Apple tidigare i år hade lämnat in. De sökte ett patent för en funktion som anpassade musiken efter tempot på rörelserna man gör. Detta har säkert en del med Nike samarbetet att göra och att man ska kunna få anpassad musik beroende på hur fort man springer/tränar. Kul att se nya funktioner och användningsområden för iPod.

Hemsida: Apple
Hemsida: Nike

[Via [URL="http://www.ilounge.com/index.php/news/comment..."]iLounge[/URL]]

  • Medlem
  • 2006-05-26 12:10

Funkar den bara med nanon? Har en mini själv, som jag iofs inte tror att det tillbehöret funkar ihop med. Men om man skulle byta upp sig någon gång så skulle det bli till en 30 GB, så funkar det ihop med G5:an?

Muppo: Det verkar som att det bara kommer att fungera med nano, så tolkar iaf jag det av texten på Apples hemsida.
http://www.apple.com/se/ipod/nike/

Ursprungligen av femton:

Muppo: Det verkar som att det bara kommer att fungera med nano, så tolkar iaf jag det av texten på Apples hemsida.
http://www.apple.com/se/ipod/nike/

Det är synd om det är så

1
Bevaka tråden