Nya ipod shuffle?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

i slutet på november spreds det en mängd rykten på nätet om en nyversion av ipod shuffle, verkar vara rätt vanligt förekommande rykte om man använder google, svårt att avfärda det. då snackade man om så tidigt som i januari. det är nu bara en vecka kvar.
Nån som vet nåt mer? har denna nyhet uppdaterats? det snackades om en ipod shuffle i svart, eventuellt flertal färger som dessutom skulle vara mindre än den nuvarande.
Eftersom jag står i valet och kvalet att köpa en ipod shuffle så är det en lite besvärande nyhet. släpps den i januari kanske det blir först i slutet av januari, frågan är då dessutom när den kommer till sverige... sen är ju frågan om den blir dyrare, tror inte den hamnar på nuvarande rekordlåga priset 699 som siba tar för 512mb versionen iaf, kanske tusenlappen jämt. Frågan är om det är värt att vänta och om det är värt 300kr extra.
Hur pass mindre kan den bli utan att den blir sämre att hantera kan man ju fråga sig?

Vänta med att köpa en shuffle. Om den är för dyr eller du inte gillar den kan du alltid välja att köpa den gamla modellen. Ang om när den kommer till Sverige så brukar alla Apples produkt lanseras globalt alltså överallt samtidigt (har inte så stor erfarenhet men tror det, nano släpptes iaf samtidigt).

1
Bevaka tråden