Tänkte köpa en ipod, ska jag de?

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej hej!
Nu är de så här, jag har lite undansparade pengar som jag tänkte unna till mig själv.. Jag funderar på den nya ipod 60gig.. Men är detta ett bra val? jag har MYCKET musik som jag vill lyssna på och behöver en bra mp3-spelare. Men den är ju ganska dyr ändå, jag har redan en iaudio512mb men jag tycker de är för lite.. Hur är ipod 60 gig? Är den värd 4000? Jag läste i en undersökning här på ipod.se att man INTE fick laddare med? Vad tar den för baterier? hur många? måste man ha laddare eller går de med vanliga baterier? Om jag vill se en serie på ipod, funkar de då? Hur länge orkar bateriet om man ser film?
Hur är den som helhet? bra ljud?

Vilken färg är bäst? vilken tycker du är snyggast? Blir den vita lätt smutsig?

Vilken av alla ipod har bäst prestanda? är de den här?

Hur lång tid tar de att förra över låtar? vi säger ett album? Får man med ett program som gör de?

Ja jag vet många frågar men kan ni inte bara skriva lite kort vad ni tycker om den ni som har den? skulle vara jätte snällt!

ja kan säga att ja e elnöjd med min vita video 30gig ipod, man får ju dock ingen laddare med men de kan man köpa en på teknikmagasinet för 99kr.. ja har inte märkt att den lätt blir smutsig men repor år dock ett litet problem som kan lösas genom att köpa ett fodral.. Angående batteriet kan jag inte riktigt säga hur länga man kan kolla på film eftersom batteriet ska laddas ett antal gånger innan de är som bäst å de har jag inte gjort än men ja kan se 90min nu iaf.. Och att lägga in musik går lätt genom att använda itunes som medföljer å de tog ca 5minuter för mig att lägga in 750 låtar, filmer tar däremot lite längre tid att lägga in å innan man kan göra det så måste man konvertera om dom med något program, jag använder videora ipod converter å de funkar fint. så köp en du

okok

Kan du länka till laddaren som man kan köpa?

Du behöver inte batterier det är ett uppladdningsbart batteri i iPoden .. Du får till en sladd så att du kan ladda den via usb-uttaget på datorn.

Det är den svarta som lätt blir repig, på den vita syns inte reporna lika mycket..

Grattis till köpet, om jag hade råd så skulle jag oxå köpa en sån. Och om du tycker att 60 gig är för mycket så finns det ju 30 som är mindre men med sämre batteri-tid..

thecrazy88 mm okok, så man får med en laddare? men läste att man inte fick de :/ I am confused... Eller är de så att man får med en laddare så man kan ladda via usb men INTE via kontakt?

Precis, du får en sladd som du kopplar in iPoden till datan med så att den laddas..
Du får ingen laddare som du kan använda i ett vägguttag, men det går ju att köpa till.

kom igen va inte blyga nu! tyck till!

I princip allt du undrar över står här :http://www.apple.com/se/ipod/ipod.html

1
Bevaka tråden