Nybörjare...

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2005-07-28 22:08

Hej !

Mats heter jag och är ny på forumet. Jag är väldigt sugen att få till den ultimata billösningen, och här verkar iPod regera över sina konkurrenter. Jag äger ingen egen MP3-spelare idagsläget, men vi har två Creative (Zen Micro och Muvo 2 4Gb) och en iRiver 899 i familjen. Zen Micron är min favorit av dessa och det är faktiskt en kalasspelare för rimliga pengar, men det finns i princip inga tillbehör att köpa till den...än mindre "koppla den till bilstereon smidigt"-lösningar. Det lutar nu åt en 60Gb iPod photo, men vad den ska kompletteras med känns fortfarande lite osäkert. iTrip verkar smidig, men ger den verkligen tillräkligt bra ljud i bilen. iCE-Link m.fl verkar seriösa, men ingen går att koppla smidigt till min nuvarande bilstereo som är en 5 år gammal värsting med "extra allt" som DSP mm.

Den enda kontakt jag har haft med Apple-världen är lek på en Apple 2 samt på den första Mac:en som släpptes 1984 (tror jag det var). Jag har alltid tyckt om Apples design och finesser, men ogillat det "inrutade" livet och de (åtminstone tidigare) anskrämligt höga priserna. Steve Jobs är däremot en hjälte som lyckas gång på gång :-).

Ja, man behöver ju inte vara Apple-freak för att gilla iPod:en...men det underlättar kanske ;-). Jag tycker dock att Creative Zen Micro slår iPod Mini på fingrarna i det mesta, men när det gäller de större spelarna så är det svårt att blunda för iPod:en som verkar vara rejält välbyggd och funktionell. Trist att det saknas en del tillbehör när de nu köps, och varför kan den inte innehålla en FM-mottagare som många konkurrenter trycker in i de flesta märken/modeller!!?

Nu ska jag läsa igenom forumet och försöka få tips och råd inför mitt kommande köp.

mvh Mats

Välkommen hit, nu ere fest!

  • Medlem
  • 2009-10-26 23:45

Tiden går och nu drygt 4 år senare så sitter jag med:
- iPod Classic
- iPod Touch
- iPod Nano
- 4 stycken iPod Shuffle
- MacBook Pro 13"
- iMac 27"
...men fortfarande kan jag inte kalla mig Apple freak :).

mvh Manor

Roligt med uppföljning. Hoppas att du inte ångrat dig.

Ursprungligen av Manor:

Tiden går och nu drygt 4 år senare så sitter jag med:
- iPod Classic
- iPod Touch
- iPod Nano
- 4 stycken iPod Shuffle
- MacBook Pro 13"
- iMac 27"
...men fortfarande kan jag inte kalla mig Apple freak :).

mvh Manor

Haha! Klockrent!

  • Medlem
  • 2009-10-27 00:33

Bara 23 inlägg på fyra år... vad fan gör du på din fritid människa!?

1
Bevaka tråden