iPod Photo, några frågor.

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2005-06-13 18:31

Funderar på att köpa en iPod Photo 30gb.

Vad är det som skiljer mest från iPod 20gb förutom färgskärm och 10gb?

När man lägger in skivomslag på ett album, måste man lägga in en bild för varje låt eller kan man bara lägga upp ett omslag för varje album, så visas det när man spelar upp låtarna från albumet?

De största skillnaderna mellan en vanlig iPod och en iPod photo är de mest självklara, dvs färgskärm, kunna lagra & visa foton/skivomslag, mer utrymme, etc. Annars är det inte så mycket olika egentligen tycker jag (har en 60gb photo själv).

Batteritiden är förbättrad på photon också.

Skivomslagen fungerar som tags för filerna, så att om du vill ha skivomslaget för en skiva måste du ändra taggarna på alla låtar på skivan. Det är inte så svårt, inte svårare än att ändra artistnamn eller liknande. Dessutom finns det program som iArt som letar rätt igenom Amazon efter korrekta skivomslag så man inte själv behöver göra det. Funkar rätt smidigt.

Hur?

Fick min 20 gig photo igår... Undrar om man vill att skivomslag ska visas på ipoden, ska man då länka låtarna till bilden på ipoden eller på datorn? Tänkte att det kanske är till den på datorn så sköter itunes det automatiskt...

Tack!

1
Bevaka tråden