• Medlem
  • Skänninge
  • 2003-01-05 22:56

Synkade min Palm med Entourage häromdagen och upptäckte till min fasa att det hade raderats en hel del i kalendern (inte allt) och hela adressboken! Går det att ångra en synkning? Finns de gamla uppgifterna kvar någonstans? Naturligtvis har jag ingen färsk backup på kalendern, adressbokens poster dock...

En Palm m100, Entourage X, MacOs 10.1