Jaguar + Sony Clié + Hotsync?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag har ganska nyligen uppgraderat till Jaggan och skulle till och koppla upp min Clié till datorn samt använda Hotsync.

När jag klickade på HotsyncManager fick jag bara ett felmeddelande och programmet stängde ned sig själv.

Jag har Palm Desktop 4.0 som är ett måste för Macintosh och Palm. Dessutom har jag laddat ned drivrutinger för 300:- på MissingSync (http://www.markspace.com/missingsync.html).

När jag hade OS X 10.1.5 funkade det hela.
Nu med Jaggan kan jag inte Hotsynca.

Någon som vet varför?

/G

  • Oregistrerad
  • 2003-02-05 18:29

Två möjliga fallgropar:

Har du uppgraderat Missingsyncen till 3.0.4? (Ladda ned, här 20MB!!!)

Kör du mot Entourage och har installerat/uppdaterat iSync från Apple efter installerat/uppdaterat MS Entorage Conduit - så har conduitsarna bytts ut i mappen Library/Application Support/Palm HotSync/Conduits/ ...

[ 05. februari 2003, 18:30: Meddelandet ändrat av: Micke Seid ]

Tack, Micke!
Visste väl att det var någon dum uppgradering i kombination med HS som var kruxet.

Hoppas detta funkar nu.

PS: har inte Entourage.

/G

  • Oregistrerad
  • 2003-03-03 22:04

Hej på er
nu gäller det HOTSYNC
Palm 505, Palm desktop 4.0
samt min PB G4 titanium MACOS X ver 10.2.4

det har gått hur bra som helst att placera Palmen i sitt ställ och trycka på syncknappen
häromdagen uppgraderade jag till ver 10.2.4
sen går det inte alls
någon kontakt etableras inte
vet någon något vore jag ju glad
tack
Peter

1
Bevaka tråden