Granskning: iPod U2 Special Edition

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Om rockbandet U2 ligger dig varmt om hjärtat har vi hittat årets julklapp för dig.

Bakom det fantasifulla namnet iPod U2 Special Edition döljer sig en vanlig iPod 20GB med svart hölje och bandmedlemmarnas signaturer på baksidan. För oss svenskar är det inte mycket mer än så eftersom vi ännu inte har en egen iTunes Music Store.

Hade du bott i ett land med Euro som valuta skulle det medföljande presentkortet á €50 (cirka 450 kronor) givit dig möjlighet att ladda ner "Complete U2" med 446 låtar varav cirka 40 stycken tidigare opublicerade.

Presentkortet gäller i 120 dagar från inköpsdatum så det gäller att Apple sätter lite fart med utvecklandet av en egen iTMS till Sverige.

Förutom ovanstående finns en plansch med Bono citat och en mängd bilder på bandet. Lådan är dessutom specialdesignad. Själva spelaren innehåller ingen musik när du startar den första gången och i övrigt har den exakt samma funktionalitet som en iPod 20GB.

Vårt omdöme: Gillar du U2 eller vill ha en ovanlig iPodspelare är detta något för dig. Den kostar 3.695kr inkl moms vilket är 500kr mer än en vanlig iPod 20GB. Vi gillade inte den svarta ytan med röda knappar men signaturerna på baksidan var tuffa. När Apple släpper en Depeche Mode Special Edition lovar jag att köpa minst en.

Bilder (högupplösta finns i 99mac Plusforum):

InLife på Sveavägen i Stockholm har nu ett komplett sortiment av iPods i lager. Om du är sugen på en U2 Special Edition, iPod Photo, iPod Mini eller tillbehör är ett besök värt besväret.

Läs mer om "Complete U2"

Läs mer om iPod U2

teoretiskt om vi haft itms. skulle man kunna använda presentkortet till att köpa andra låtar än U2 ?

Nej, presentkortet gäller endast "Complete U2" samlingen.

  • Medlem
  • Torsby
  • 2004-11-29 09:58
Ursprungligen av Björnström:

När Apple släpper en Depeche Mode Special Edition lovar jag att köpa minst en.

En DM-pod hade varit given! Kan man starta en namninsamling kanske?

Hänger inte helt med i apples värld och så så lika bra ja frågar här och nu: Kommer vi i sverie att kunna köpa musik genom iTunes, kanske inom en snar framtid..?

1
Bevaka tråden