Itrip

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Tja.. Har precis köp mig en Ipod 20 G å en Itrip från usa.. och de funkar bra.. jag använder Itunes som musik program i PC.. Å nu till min fråga.. när jag ska installera Itripen då säger den att error102 måste installera MusicMatch Jukebox först.. men jag vill ju använda Itunes istället går inte de eller?? har iför sig lyckas spela upp lite musik genom radion på frekvens 87,9 men något är fel för man ska ju få en katergori på sin ipod som heter Itrip station å den får jag inte fram!!

MVH
Bengan!

  • Oregistrerad
  • 2004-11-22 23:47

Allmänt bra att veta om iTripen
Griffin har en utmärkt sida, där du säkert kan hitta svar på alla frågor du kan tänkas ha i framtiden.
http://www.griffintechnology.com/support/ , där finns även en superb instruktionsvideo som man kan kika på om man är osäker på hur man ska använda iTripen.

"när jag ska installera Itripen då säger den att error102 måste installera MusicMatch Jukebox först.. men jag vill ju använda Itunes istället går inte de eller??"
Det enda jag har gjort för att "installera" min iTrip är att ladda ner de Europeiska frekvenserna från Griffins hemsida (det är i praktiken massor av små mp3-filer som man spelar upp som ställer om iTripen) och lagt in dem på iPoden, sen är det bara att välja att spela upp dem, de återfinns under "artisten" Griffin Technology. Frekvenserna kan du ladda ner här: http://www.griffinserver.com/downloads/software/current/itrip_europe.zip

Vill du hellre installera det så kan du tanka ner installationsfilen som är för iTunes och det gör du här:
http://www.griffinserver.com/downloads/software/current/iTrip_iTunes_Win_2-0.exe
Du har förmodligen använt den gamla installationsfilen som är avsedd för MusicMatch.

1
Bevaka tråden