Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

99mac får finbesök i form av Ulrika Viklund och Måns Kronkvist Brusbäck från filmtjänsten Plejmo. Det blir snack om bio, film, videoformat och ett supersvårt quiz i slutet.

Imorgon är det Earth Day, vilket 99mac uppmärksammar med en tjusig video från NASA som fotat vår planet under ett år.

Vissa exemplar har telefonen Huawei P10 har monterats med långsammare lagringsminne, vilket Huawei skyller på bristande tillgång på komponenter.

En skaderapport som läckt ut från Apple tyder på att personal testar ett par AR-glasögon på företagets campus.

Poddcast-spelaren Overcast uppdateras, och får en mörk ikon för premiumanvändare samt stöd för uppspelning av avsnitt direkt på Apple Watch.

I samband med Jordens Dag skänker Apple en dollar till Världsnaturfonden för varje köp i företagets butiker som genomförs med Apple Pay.

Hörlurstillverkaren Bose anklagas för att tjuvlyssna och kartlägga sina kunder genom sina trådlösa lurar.

Google planerar att införa en funktion för att blockera störande annonser i den populära webbläsaren Chrome, enligt uppgifter till Wall Street Journal.

Apples nya huvudkontor är i stort sett färdigbyggt, och den senaste drönarvideon visar det stora rymdskeppet.

Apple firar i vanlig ordning Earth Day med dekorerade butiker, men också en särskild träningsutmaning och ambitiösa miljömål.

Tack till Mymac4ever för detta #nyhetstips!

Kontrollen från den kinesiska regimen hårdnar med avseende på appar för live-streaming i App Store.

Apples VD hyllas för att öppet ha talat om ämnen som rasism, klimatförändringar, utbildning och HBTQ-rättigheter.

Fitbits aktivitetsarmband Alta HR har fått pulsmätare och nytt spänne tillsammans med en välkommen uppdatering av mjukvara, nämligen sömnmätning. Amanda testar.

Snart släpper Blizzard en upppiffad version av det klassiska spelet Starcraft, men nu går orginalet att ladda hem gratis för Mac och PC.

Facebooks utvecklarkonferense F8 är i full gång, och i en Keynote presenterar Mark Zuckerberg en storsatsning på förstärkt och virtuell verklighet.