Skaffa iPod.se mailadress

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Visa att du valt iPod med din egen @ipod.se mailadress och hemsida!

Mac.se erbjuder epost och hemsida med domänerna ipod.se och ipodmini.se för dig som behöver blixtsnabb och spam-fri epost plus en egen hemsida.

Vi erbjuder både en snygg webbmail på svenska och vanlig pop/imap för användning med ditt mailprogram. Ingen reklam varken i din epost eller på sidorna.

1000MB lagring för din epost!
- Med ett mac.se konto behöver du aldrig tömma din inkorg i onödan.

Du slipper spam
Vi lovar att du aldrig testat ett mailsystem som släpper igenom färre spam. Varje mail går igenom sju steg av kontroll innan det släpps igenom till din inkorg. 99.6% av all spam försvinner och det är plötligt roligt att kolla mailen igen.

Automatiska funktioner
När du är bortrest kan mac.se skicka ett automatiskt svarsmeddelande. Den kan hämta mail ifrån andra eposttjänster så att bara behöver kolla inkorgen på mac.se. Du kan även vidarebefordra din mac.se mail till andra epostadresser.

Välj mellan iPod.se, iPodMini.se eller mac.se
Din nya epostadress blir namn@domän.se och hemsidan får adressen hem.domän.se/namn/

Hemsida
Skapa en egen presentation eller spara dokument. Genom en skyddad mapp kan du hålla dina viktiga filer hemliga. 100MB finns tillgängligt för hemsidor med varje mac.se konto.

Backup
Tack vare våra snabba servrar kan du göra backup över internet om du har tillgång till bredband. Genom flera gratisprogram kan du automatisera backup dagligen.

99mac Pro ingår!
Skandinaviens största forum för Macanvändare väntar på dig. Med ditt Pro konto får du tillgång till insidernyheter, 25MB lagringsyta i ett personligt bildgalleri och mycket mer.

Exempelbilder:

Priset är 37,50kr per månad inkl moms
Betalning sker via bankgiro eller kreditkort.

BESTÄLL IPOD.SE MAIL HÄR

  • Medlem
  • Täby
  • 2004-11-01 15:32

Om man vill ha 100MB mail och 1000MB hemsida istället då?

Det finns rätt feta problem med att dela ut 1GB per användare i formen av en "iDisk" eftersom trafikmängderna kan spåra iväg något enormt, särskilt om man delar ut exempelvis en rippad CD-skiva etc. Även om vi sitter på bra internetförbindelser finns det risk att dom där 37,50kr per månad äts upp väldigt snabbt av trafikavgifterna.

Det är dock uppenbart att många vill ha en stor volym att köra backup mot (våra servrar är snabba - minst tre gånger så snabba som exempelvis .mac som ligger i USA) och därför försöker vi hitta en möjlighet att begränsa antalet anslutna IP-nummer per konto per timme. Om det går att göra kan vi öka iDisk:en betydligt mer.

Med mail finns inte samma problematik.

1
Bevaka tråden