Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Wall Street Journal testar BMW:s "iPodbil"

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

<img src="http://www.ipod.se/nyhetsbilder/bmwipod.gif">

En av Wall Street Journals reportrar har under en vecka i sommar fått möjlighet att testa hur väl integrationen mellan BMW och iPoden egentligen är. Slutomdömet är inte helt på topp men man säger också att man har kommit en bra bit på vägen när det gäller integration mellan bilar och iPoden. En del problem dök upp dock, bl a hängde sig hela systemet ibland när man startade bilen, när man ändrade volymen bytte iPoden istället låt. En del självklara funktioner försvinner också när man använder sin iPoden i BMW:n. Information om låttitel, artist och album försvinner.

Läs hela artikeln här

  • Medlem
  • Sollentuna
  • 2004-08-06 10:14

Ja, det pinsamma med lösningen är ju att den inte utstrålar någon form av teknisk innovation. Om jag får lite tid på mig kan jag också dra en sladd bakom panelen och in i stereon, visserligen har jag inte möjlighet till ändringen av mjukvaran i stereon för att hanterna iPod:en som en CD-växlare. Men det är väl just det som är felet att BMW betraktar iPod:en som något den inte är (en CD-växlare). Dessutom verkar den ligga löst i handskfacket!

Men innan man får ut merparten av information från iPod:ens display i stereons dito (även om BMW:s enradio display inte erbjuder så mycket) så känns nästan en extern lösning med iPod:en sobert/snyggt monterad på panelen som ett realistiskt alternativ. Men man vill fortfarande komma till målet med att manövrera via bilens kontroller/knappar.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-08-06 11:25

Är det någon som vet om menyerna kanske blir lite utökade om man ansluter poden till en bmw med navigations skärm?

Walter Mossberg är så pinsamt köpt av Apple. Lägsta formen av journalistik.
Han skriver ju handböcker och babblar på Macmässor vilket onekligen ger
honom klirr i kassan. Himla partiskt när han "testar" Apple produkter och
ger "kritik". Jag har bilden fullständigt klar för mig, ni andra får
tycka vad ni vill...

  • Oregistrerad
  • 2004-08-06 22:03

Håller med dig Danne Adolphson. Det blir en ekoeffekt: Apple gör en produkt. Mossberg för Wallstreet Journal prisar den (som vanligt). Apple citerar Wall Street Journal. Börja om.

1
Bevaka tråden