AppleStore nere

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

!!!!! - Samtliga AppleStore över hela Europa var 22 maj klockan 00:10 nere för underhållsarbete - hur ska man tolka detta annat än att något ytterligare nytt är på väg att släppas. Endast amerikanska och Canadensiska gick att nå.

Olle

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Olle Jonsson:
!!!!! - Samtliga AppleStore över hela Europa var 22 maj klockan 00:10 nere för underhållsarbete - hur ska man tolka detta annat än att något ytterligare nytt är på väg att släppas.

Man skulle kunna tolka det som att det pågår underhållsarbete. Är man riktigt vågad i den tolkningen skulle man kunna säga att tidpunkten för sådant arbete är väl valt — man kan anta att besöksfrekvensen på samtliga europeiska AppleStore är som lägst just nu.

Spänningen stiger ...

//Mikael

Tja... man har på kort tid förbättrat iMac, iPod, iBook, XServer samt Powerbook - varför vänta tills mässan i juli med att fullfölja hela produktsortimentet... iof bara 2 månader men ändå. Men OK det kan ju vara så enkelt att det är enbart ett enklare underhållsarbete över hela Europa i en och samma veva. Att besöksfrekvensen är som lägst just nu ligger liksom i sakens natur då ingen kommer in, eller hur ?

[ 22 Maj 2002, 00:57: Meddelandet ändrat av: Olle Jonsson ]

Så länge amerikanska är uppe kommer nog inget nytt. Det kan handla om någon liten ändring till de europeiska butikerna enbart. De körs väl dessutom från samma ställe?

Svenska är uppe nu och det var nog bara ett litet falsklarm från min sida... kan vid en snabb titt inte finna något nytt - sorry

- Olle

  • Oregistrerad
  • 2002-05-22 06:44
Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Olle Jonsson:
Svenska är uppe nu och det var nog bara ett litet falsklarm från min sida... kan vid en snabb titt inte finna något nytt - sorry

- Olle

Det som är ´nytt´ är att de bytt ur ´Radeon Mobility 7500´ loggan på iBook sidorna till ´Radeon Mobility´...
---
/Samuel

Det finns ju faktiskt tillfällen då underhåll just bara är underhåll...

En annan sak som är ny är att det numera stor rätt grafikkretsar för nya iBooken: "ATI Mobility Radeon", fram till igår stod det fortfarande "ATI Rage Pro 128" eller nåt liknande i texterna för de olika modellerna (det stod rätt ovan i grafiktexten - som dock fortfarande är på engelska).

1
Bevaka tråden