Ylan rapporterar

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

> Hej,
>
> jag har råkat ut för ett märkligt fel. Jag kan inte komma åt 99mac från min
> PB G4 400. Jag är inte hemma utan använder mig av Tiscali och modem. Jag får
> följande meddelande när jag skall gå till 99mac:
>
> ____________________________________
>
> Arbete pågår
> Den plats du försöker komma åt har ingen standardsida. Platsen uppgraderas
> kanske för tillfället.
> ------------------------------------------------------------------------
>
> Försök igen senare. Om du fortfarande har problem bör du kontakta
> webbplatsens administratör.
>
> ____________________________________
>
> Jag tänkte först att det var pga uppdatering av 99macservern, men blev paff
> när jag såg att jag kom åt 99mac på min fars Windows 98-burk.
>
> Hemma kör jag Bostream, och har aldrig haft problem.
>
> Tänkte bara meddela detta. Jag tycker mycket om 99mac och gör dagliga besök,
> utom nu :-(. Keep up the good work! Jag är mycket imponerad.
>
> Vänligen, Ylan
>
> Ps. 99musik fungerar utmärkt, liksom alla andra siter jag försökt nå.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-08-02 09:26

Jaha, adressen 99mac.com (utan www) fungerade. Märkligt, märkligt..

Vänligen, Ylan

Jag har kollat inställningarna och har testkört lite och kan inte få samma fel som du fick...hmm...

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-08-03 20:40

Hej Martin och alla,
är nu hemkommen till mitt kära ADSL-modem, och har samma konstiga problem hemma. Alltså ligger problemet i min burk. Jag skall luska litet, för att se vad det kan vara.

En märklig inställning, som jag kommit åt?

Vänligen, Ylan

  • Medlem
  • 2002-08-03 21:56

Låter mer som en skakig DNS-server eller lagrad DNS-information på kärran kör du OS 9 eller OS X?

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-08-04 01:16

Lukas,

Citat:

quote: kör du OS 9 eller OS X?

Kör IE 5.2.1 på OS X (.1.5), och nu fungerade det helt plötsligt.

Jag är inte helt säker på hur det fungerar med Domain Name Servers, men det var likadant med uppringd Tiscali, som med min Bredbandsuppkoppling. Så då var det nog någon märkligt lagrad DNS-info i min burk.

Vänligen, Ylan

1
Bevaka tråden