Vill bara säga att...

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

...det är himla skönt att sitta vid en gammal trogen G3 minitower igen, efter ett år med huvudet mestadels instoppat i diverse PC-burkar. Det är oxå snart ett år sedan vi(jag + två polare) öppnade en databutik i lilla Kramfors, som då saknade en. Vi hade en förhoppning om att det skulle funka men så blev inte fallet, ja, ett fall blev det ekonomiskt iaf...och nu har vi en hård tid framför oss med uppgiften att se till att alla leverantörer får betalt, för det ska de få, innan vi helt lägger av.
Nog om det. Det vi särskilt lärt oss hata under året är: IBM:s hårddiskar ur 60GXP och 120GXP-serierna(vet inte hur många returer vi drabbats av), surhinkar från Compaq och den ENORMT dåliga kvaliteten på moderkort från en rad olika tillverkare(de största).
Det är trist att inte marknaden är stor nog här uppe för enbart en Applespecialist, hade den varit det hade jag inte tvekat.
*Klappar på min gamla G3:a*

  • Oregistrerad
  • 2002-07-03 13:33

Välkommen tillbaka till den ljusa sidan.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-07-03 14:51

Använde mac från starten.. Under gymnasiet övergick jag till PC för ... ja varför kan jag knappt minnas.
Men efter tre år i dimma så är jag tillbaks på mac marknaden. Åh jösses vad skönt det är, satt med en Cube först men efter ett år så har jag bytt upp mig till en QS 733 640Mb ram.. och det är ju helt underbart verkligen!! har inte haft någe strul alls nästan!
Cuben är så jäkla tyst, det är det jag saknar mest hos QS ...

Mvh

1
Bevaka tråden