World War 2 Online snart till Mac!

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-05-24 11:20

World War 2 Online. Kul spel för dig som gillar gammalt hederligt propellerflyg, massivt online gaming, ww2, panzar etc. Tusentals spelare som slåss i de allierades och axelmakternas arméer om Frankrike i sina Spitfires, Panzer III, Chars, He 111 etc etc. Kort sagt en riktig höjdare

WW2OL har funnits i ett år för PC och nu kommer den strax till Mac OSX.

Läs mer om denna nyhet här:
World War II Online HQ

Eller gå direkt till företagets egen sida:

WW2OL

"MAC WWII Online 1.60 and MAC BETA!Also big news is that the MAC version of patch 1.60 is ”near completion”, and that a MAC OPEN BETA will be announced soon. You may all thank RickB for his efforts on the MAC version of WWII Online. And you can thank him for the Rat Cam(tm) as well."

Synd bara att det är så dyrt

Det sägs att det är så krångligt att det suger.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-05-26 19:49

Nix pix! Det är inte svårere än Flashpoint, IL2 Sturmovik eller någon annan "simulator". Det som är svårare än liknande spel, är att hålla sig vid liv eftersom man ju spelar mot riktiga motståndare. Men det är det som gör det hela så asakul!

Det finns en del prylar som suger i detta spel dock. Men inte att det är för svårt.

Och priset... Det ligger väl ungefär på samma pris som alla spel i den kategorin. Anarchy Online, Ultima Online, Asherons Call etc

Har hört ett tiotal människor säga att det är ett fruktansvärt dåligt spel, du är den första som säger motsatsen. Jag vet inte själv, har inte testat.

Annars verkar ju ´Battlefield: 1942´ som utvecklas av Digital Illusions vara ´WW2 onine done right´ om man hör till folkets röst. Dock endast till PC såvitt jag vet.

www.dice.se

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-05-28 11:21

Uups! Känns plötsligt som om jag är en lurifax som vill sälja på folk ett skitspel. Dina 10 kompisar har naturligvis rätt. WW2OL är liksom inte Quake, Medal of Honour eller Counterstrike. Så här kommer en varning till alla er som funderar på att köpa detta spel. För att uppskatta detta spel så tror jag att man:

-inte ska känna att en hundring i månaden är någon tung utgift. WW2OL kostar ca 500 kr och då ingår 1 månad spel. Sedan kostar det 10 dollar i månaden.
-vara utrustad med visst tålamod. Det kan ta tid att långa tid att formera en grupp HE111 bombare och möta upp med jaktflyget. Och sedan det tar minst 20 minuter att flyga till målen i Bryssels, Antwerp etc. I höstas invaderade tyskarna England. Det tog en månad i förberedelser och planering. Och bara truppförflyttningarna med båt över kanalen tog timmar! Snabbaste sättet att få strid är att sätta sig i en Panzer III och köra in i en fiendestad. Det tar 5 minuter att köra. Och man får garanterat smaka kanonkulor...
-vara intresserad av simulatorer. All utrustning är nogranna simuleringar av "the real thing". Inga "power upgrades", inga Med kits etc.
-ha en bra dator. Minst 600MHZ/512 MB RAM/GeForce3/Bredband är nödvändigt för ett bra flyt. Funkar på en G3 utan Geforce, men inte så himla bra.
-vara intreserad att socialisera. Vare sig du vill eller inte, så kommer du bli indragen i en kommunikation med massa andra spelara. Och det funkar inte att barnsla sig på chatten.

Sant att WW2 har stora brister. Eller snarare stora brister. Bland annat en riktig skön patch på 80 MB eller nåt (modemare, se upp!). Och taskig studtals taskig grafik. För att inte tala om vansinigt ful och dålig UI. Ett tips är att vänta ett par veckor tills den nya versionen (1.6) kommer ut i butikerna. Då slipper man patcharna.

Smaken är som baken. Speltidningarna har get typ 40-50% i betyg till detta spel. Inte bra. Medans spelarna gav den bästa betyg på Gamespy. " Gamespy Gamers Choice

Vi som inte har provat betan kan ju nämna att det troligen är det mest realistiska spel som man kan spela.

1
Bevaka tråden