Halo till Mac (& PC)

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2002-07-12 20:10

"Microsoft Game Studios today announced development of Mac and PC versions of Bungie´s hit Xbox game "Halo: Combat Evolved." This news looks to make good on repeated promises offered by Microsoft and Bungie that the game will indeed be made available on the Mac."
Nyheten hos Maccentral

Weeeeeeeeeeeeeee!
Dock 2003
Vill ha det nuuuu!

Halo är inte lika intressant längre, snarare lite blasé. Ska det dessutom släppas 2003, ja då är det föga troligt att i alla fall jag köper det.

/Simon
(som egentligen borde vara van att köpa äldre spel till sin mac vid det här laget...)

Håller med om att spelet kommer att vara lite passé när det ska konkurrera med UT 2003 mfl. Men jag tror faktiskt fortfarande att det kommer att vara spelvärt, trots att det kommer att vara lite äldre. Det mesta som hänt på sistone i spelvärlden är ju faktiskt ytan som polerats upp på fps, och det kan ju hända att Halo får sig en finputsning också, så det matchar de nyare spelen, samtidigt som det kommer att visas i all sin glans på en dataskärm istället för en TV.

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Erik L:
Håller med om att spelet kommer att vara lite passé när det ska konkurrera med UT 2003.

För att inte tala om Doom III!

Det som gör Halo lite speciellt är integrationen med rymdskepp, tanks och andra farkoster, men det har man ju ändå redan sett i andra spel som GTA3 osv. Halo är ett helschysst spel, men det förlorade helt klart på att det blev så försenat...

1
Bevaka tråden