hackproblem.

Tråden skapades och har fått 13 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2002-10-04 14:22

Hade egentligen inte tänkt att spela på min mac överhuvudtaget men när WC3 släpptes kunde jag inte låta bli.

problemet är att det hackar otroligt mycket på min PBG4 550 med 16mb VRAM.

Finns det någon lösning på detta? det hjälper inte ens att minska alla videooptions till minimum.

någon som har liknande erfarenheter?
Jag kör på OS 10.2.

  • Medlem
  • Piteå
  • 2002-10-04 15:42

För det första så heter det att det laggar

Ditt grafikkort är nog för klent

Men när jag spelade det förut så fungerade det mycke bättre i os9 än i X för mej, musen laggade massor i osX så att det var svårt att markera en gubbe osv.

men i os9 var det helt klart spelbart!

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2002-10-04 16:24
Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: bjotob:
Hade egentligen inte tänkt att spela på min mac överhuvudtaget men när WC3 släpptes kunde jag inte låta bli.

problemet är att det hackar otroligt mycket på min PBG4 550 med 16mb VRAM.

Finns det någon lösning på detta? det hjälper inte ens att minska alla videooptions till minimum.

någon som har liknande erfarenheter?
Jag kör på OS 10.2.

dra ned upplösning, stäng av Unit shadows och den andra inställningen blanddom 2 sista, ljudet kan du också ta bort vissa saker i..
det va klart spelbart på min G4 400Mhz Rage 1288 16mb 512 ram innan...

WC3 ska funka att spela på din maskin

  • Oregistrerad
  • 2002-10-04 22:50

Har samma problem... hackar och segar till och från på min QuickSilver 733MHz med GeForce 2 MX och 768MB RAM... Något e TOTALT fel på WC3...

Flyter som en dröm på min QS867, 512MB, Radeon 8500.
Ställde in allt på "high" och 1280*1024.
Har visserligen inte spelat så långt så det kan hända att det visar sig hacka® senare, men nu går det kalas.

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Ktulu:
Har samma problem... hackar och segar till och från på min QuickSilver 733MHz med GeForce 2 MX och 768MB RAM... Något e TOTALT fel på WC3...

WC3 funkar finfint på min QS 733 med 384 MB RAM och Gf2MX

  • Oregistrerad
  • 2002-10-06 12:12

WC III funkar helt ok till och med på min G4 MP 450 med ASUS Gf2 64Mb kort (PC). Jag har i o f 896Mb ram i burken, men det borde inte göra så stor skillnad.

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2002-10-06 13:03

Det SKA gå på din burk.. men testa stnga av unit shadows, väder effecter å annat krävande..

Det går som mer än en dröm på min DP 1Ghz 768 ram ATI Radeon 9000 64mb
allt på max 1280x1024x32 allt på high... (max va skärmen klarar

Det flyter på som en dröm på min iMac 400MHz med 8Mb Rage 128 & 192Mb RAM.....

,,, inte alls...! F*n, det går knappt att scrolla med musen...

*grrr*

  • Oregistrerad
  • 2002-10-07 22:52
Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: William W M:

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Ktulu:
Har samma problem... hackar och segar till och från på min QuickSilver 733MHz med GeForce 2 MX och 768MB RAM... Något e TOTALT fel på WC3...

WC3 funkar finfint på min QS 733 med 384 MB RAM och Gf2MX

Vad kan du köra med för inställningar? Försökte med allt på högsta i 1280x1024 men det segade... sen provade jag på sämsta på allt och 800x600 och det gick typ lika segt...

Warcraft 3 flyter mycket bra på min QS 733 med Geforce 3-kort i 1280x1024, 32-bit, med allt inställt på "high".

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-10-08 20:07

Warcraft hackade rätt jämt och fint på min QS 733MHz 640ram GF2MX ... alltså, flöt rätt bra... hackade lite grann bara, i 1024x768 me allt på medium ... särskilt i fajter hackade såklart..
köpte sen ett Radeon 8500 ... kör nu med allt på max i 1280x1024 och de hackar endast om de blir kaos fajter... annars flyter de på galet fint

  • Oregistrerad
  • 2002-10-08 21:50

Mysigt! Väntar med spänning på att mitt GeForce 4 Ti ska komma!

1
Bevaka tråden