CS om PB12: Imponerande minsting från Apple

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Computer Sweden har recenserat den nya PB 12" och de gillar den faktiskt. Artikeln är inte utan sina fel, men den är ju positiv i alla fall:
Imponerande minsting från Apple

"Väljer man den billigaste Powerbook är priset på Apple Store på 9 600 kronor, men då ingår bara cd-rom och hårddisk på 20 GB."

Visst visst...

"..När leveranserna av Powerbook G4 kommer igång får vi hoppas att datorerna är bättre hopskruvade än den testenhet CS haft tillgång till. Redan efter andra dagen lossnade en av skruvarna i skärmen, vilket givetvis är en plump i protokollet.."

Haha..

[ 17. februari 2003, 11:14: Meddelandet ändrat av: Jürgen B ]

Undertecknad har testat samtliga Apples bärbara datorer sedan de första sjukilosmodellerna dök upp i början av 90-talet och anser att den här modellen ligger i topp bland de mindre modellerna. Särskilt om man tittar på sambandet mellan pris och prestanda.

Väljer man den billigaste Powerbook är priset på Apple Store på 9 600 kronor, men då ingår bara cd-rom och hårddisk på 20 GB.

Bra att han har testat Macar i över 10 år och inte kan skillnaden på iBook och PowerBook.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-02-17 16:29
Citat:

citera: Bland de Windowsbaserade modellerna från till exempel Sony, Fujitsu Siemens och Toshiba finns visserligen modeller som väger ett halvt kilo mindre och har snabbare processorer men där ligger priset oftast någon tusenlapp högre. Dessutom går de inte att få med dvd-brännare, vilket man får i Powerbookversionen för 18 700 kronor.

Visst, visst, men dessa datorer är av smäckigaste plast och tenderar att rasa ihop om man är lite oförsiktig med dem.

1
Bevaka tråden