Linksys BEFVP41 - Dålig kvalitetsprodukt?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Några andra som har erfarenheter om Linksys BEFVP41?

Vi har tyvärr dåliga erfarenheter. Produkten verkar inte vara stabil. Fungerar bra efter omstart, men en tid senare verkar det låsa sig, man kan varken nå saker bakom routern eller pinga till den, både internt eller externt. Lamporna blinkar varannat. Vi har tre sådana som köptes in samtidigt. Alla visar samma symptom, knappast något måndagsexemplar. Firmware är version 2.1. Alla tre är kopplade till Cisco Catalyst 3750. Vi har även bytt kablar och port (på catalyst) samt koppla dem direkt till externa nätverket, samma resultat.

Det lutar starkt åt att återlämna Linksys produkterna.

Vad har ni för erfarenheter? Ni som haft samma problem, har ni fått bukt på problemet?

Jag har en Linksys WRK54G router som uppvisar lite samma problem. Funkar bra ett tag, sen låser den sig helt och behöver omstartas. Den är även slö ibland, internet går till och från som sirap. Har försökt med alla möjliga lösningar, pratat med alla jag känner som kan något om nätverk och inte lyckats komma på någon lösning.
Oerhört irriterande! :">
Om någon lyckas lösa problemet så är jag idel öra. Just nu lutar det åt att reklamera skiten.

"Dålig kvalitetsprodukt", hur går det ihop?

  • Medlem
  • Norrköping
  • 2006-12-19 18:06

Min WRT54G gjorde likadant tills jag uppdaterade firmware till senaste version. Kolla om det inte finns ny firmware att hämta på LinkSys supportsidor.

Jag skulle rekomendera er att köpa någon av routrarna som anges på http://dd-wrt.com/wiki/index.php/What_is_DD-WRT%3F

Sen kör ni in DD-WRT med VPN istället. DD-WRT fungerar alldeles utmärkt, min Linksys WRT54G har fått nytt liv. Linksys standard firmware är ibland riktigt buggig.

1
Bevaka tråden